TUTORIAL: Instaleaza iOS 11.3 public beta 6 pe iPhone si iPad

TUTORIAL Instaleaza iOS 11.3 public beta 6 iPhone iPad

iOS 11.3 public beta 6 a fost lansat oficial de catre compania Apple, a prima versiune a acestui sistem de operare fiind disponibila la mai putin de o zi distanta fata de cea oferita pentru dezvoltatorii de aplicatii. Incepand de ieri iOS 11.3 public beta 6 poate fi instalat de catre orice utilizator de iPhone, iPad si iPod Touch, dar desigur ca nu va recomand sa va pripiti, cel putin deocamdata.

iOS 11.3 public beta 6 vine cu multe schimbari interesante implemenatte de catre compania Apple, insa nu toate dintre ele ar putea functiona chiar corect de la bun inceput. iOS 11.3 public beta 6 este gandit pentru a implementa o serie de functii care sa imbunatateasca experienta de utilizare a iPhone si iPad, in timp ce altele rezolva probleme de care s-au plans oamenii, sau aduc unele noutati ce vor fi utile pentru HomePod.

In aceasta idee, va recomand sa instalati iOS 11.3 public beta 6 in terminalele voastre doar daca stiti ce presupune o versiune beta. Daca totusi vreti, inainte de a incepe trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 11.3 public beta 6 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

TUTORIAL: Instaleaza iOS 11.3 public beta 6 pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 11.3 public beta 6 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina folosind browserul Safari.
  2. Apasa butonul Sign Up si logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Accepta termenii si conditiile apasand butonul Accept.
  4. Alege sectiunea iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  5. Apasa butonul Download Profile.
  6. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  7. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  8. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software UpdateConfigurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and InstallDescarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 11.3 public beta 6 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre.

3 COMENTARII