iPhone SE 2 Concept Arata cea mai Reala Versiune a Telefonului

iPhone SE 2 este prezentat astazi intr-un concept care ne arata cea mai reala versiune posibila a telefonului pregatit de Apple pentru lansare pe piata.

iPhone SE 2 concept frumos 1

iPhone SE 2 apare astazi intr-un nou concept extrem de interesant care are menirea de a ne arata un posibil design pentru viitorul smartphone pe care Apple l-ar dezvolta. Sre deosebire de clipul video de zilele trecute, acest concept prezinta un iPhone SE 2 mult mai apropiat de ceea ce ar urma sa ofere compania Apple in realitate, fara un eran foarte mare.

iPhone SE 2 era zvonit pentru lansare in luna martie a acestui an, insa cei de la Apple au anuntat o conferinta de presa pentru data de 27 martie, dar se pare ca ea va avea in centru produse pentru mediul educational. Partea interesanta a acestui concept este atasarea AirPower pentru iPhone SE 2, zvonurile spunand ca incarcarea wireless nu va exista.

iPhone SE 2 este prezentat in acest concept cu o carcasa din sticla si in continuare cu buton Home, separat de carcasa majoritatea actualizarilor putand fi doar interne. Nimeni nu stie deocamdata car ar putea fi lansat iPhone SE 2 pe piata, insa sunt curios sa aflu ce parere avetoi voi despre concept si daca ati cumpara un asemenea telefon mobil.

iPhone SE 2 concept frumos