iPhone SE 2 Concept Arata cea mai Reala Versiune a Telefonului

iPhone SE 2 este prezentat astazi intr-un concept care ne arata cea mai reala versiune posibila a telefonului pregatit de Apple pentru lansare pe piata.

iPhone SE 2 concept frumos 1

iPhone SE 2 apare astazi intr-un nou concept extrem de interesant care are menirea de a ne arata un posibil design pentru viitorul smartphone pe care Apple l-ar dezvolta. Sre deosebire de clipul video de zilele trecute, acest concept prezinta un iPhone SE 2 mult mai apropiat de ceea ce ar urma sa ofere compania Apple in realitate, fara un eran foarte mare.

iPhone SE 2 era zvonit pentru lansare in luna martie a acestui an, insa cei de la Apple au anuntat o conferinta de presa pentru data de 27 martie, dar se pare ca ea va avea in centru produse pentru mediul educational. Partea interesanta a acestui concept este atasarea AirPower pentru iPhone SE 2, zvonurile spunand ca incarcarea wireless nu va exista.

iPhone SE 2 este prezentat in acest concept cu o carcasa din sticla si in continuare cu buton Home, separat de carcasa majoritatea actualizarilor putand fi doar interne. Nimeni nu stie deocamdata car ar putea fi lansat iPhone SE 2 pe piata, insa sunt curios sa aflu ce parere avetoi voi despre concept si daca ati cumpara un asemenea telefon mobil.

iPhone SE 2 concept frumos

26 COMENTARII

  1. Reusesc sa strice carcasa cu camera in exterior, normal sa revina la sticla pe spate, un iPhone 4s putin revolutionat.
    Nu cred ca va fi precum acest concept…,
    sau mai bine spus sper ca nu va fi asa.

  2. Adica un 4s cu cititor de amprenta , slow inductive charging , baterie care crapa in 7 luni de folosire si o camera iesita din carcasa. Asta da inovatie. Tot mai bun e 4s-ul vechi. ???

  3. Dacă nu vor mari ecranul măcar la 4,5” și îl vor lasă cu 4” , nu se va vinde prea bine , in schimb dacă va mari ecranul … vor avea vânzări foarte foarte bune cu el . Foarte mulți nu vor un tel voluminos , cu ecran mare , iar un 4,5-4,7” cu design de 5S și sticla spate … eu sigur voi fi unul din clienți .

  4. Problema este ca marginile alea il fac foarte voluminos. In plus, designul este absolut depasit, intr-o perioada in care smartphone-urile au margini cat mai mici, ecrane curbate, OLED, etc.
    Sincer, nu vad de ce ar cumpara cineva un asemenea iPhone.

  5. nu cred ca ar putea arata in 2018 un iphone !!(ca si produs nou).Nu cred ca doar camera scoasa afara si slow inductive charging este cu ceea ce vine nou Apple fata de actualul SE.Daca vine cu ecran gen X si marimea vechilui SE sigur va rupe(eu unul as renunta la iphone 7)

  6. La cât de obsedat de Apple este sudistul român, este clar că nu a scris la caterincă. El chiar crede că relicva asta s-ar vinde bine.

  7. Sunt fan Apple sincer(MacbookPro touch,watch 3,Iphone7, si la cloud 5 Ron /luna)…dar ce vad in Poze -o hidosenie-.Cred ca SE2 o sa fie varianta mai ieftina la X la vreo 3000 ron in romania…

  8. Am tot respectul pentru oameni ca tine: ești fan Apple, dar ai puterea să spui că și unele produse Apple sunt slabe. Bravo! Așa da !

  9. Vio..am avut Iphone 4….dupa aia 5s au venit cu ceva nou…acum am iphone7(ecran mai mare..dar parca tot marimea lu 5s este optima pentru mine,si am mainile mari)..cu watch am asteptat a3a generatie, cu Macbook super multumit,La fel astept si cu boxa si castile lor(imi plac mā tenteaza dar astept sa se duca din hibe)–au unele probleme. ciudatā chestia cu “a trecut anul hopa alt produs”(multi producatori fac asta,un facelift si cica model nou)

  10. Deci am ras nitel la postul stimabilului @llav. Bravo domle, supa ce ai atatea smecherii de la Apple, mai platesti si „doar“ 5 lei pt cloud.
    Am si eu macbook touchbar late 2017, vreo 2 ipad ,3 iphone , homepod, apple watch si apple tv dar la cloud nu manlasa inima sa dau 5 lei lunar.:))