iPhone SE 2: Primele SCHITE arata un Design NOU

iPhone SE 2 este reprezentat intr-o noua serie de presupuse schite care ne prezinta o schimbare majora pentru design-ul posibilului viitor smartphone Apple.

iPhone SE 2 Primele SCHITE Design NOU

iPhone SE 2 este reprezentat astazi de ceea ce par a fi primele schite cu noul design pe care telefonul ar trebui sa il aiba, daca Apple va decide sa il lanseze anul acesta pe pietele globale pentru fanii din intreaga lume. Schitele cu iPhone SE 2 vin la doar cateva zile dupa ce am vazut un clip video in care parea sa ne fie prezentat noul telefon al companiei Apple, desi foarte mula lume crede ca de fapt este vorba despre o simpla clona Android.

iPhone SE 2 este totusi prezentat astazi in doua aparente schite reale care arata ca acel design zvonit a fi pregatit pentru noul smartphone pare a fi real, Apple utilizand design-ul iPhone X si pentru acest nou model. iPhone SE 2 ar urma practic sa fie o combinatie intre iPhone SE si iPhone X, adica un ecran care acopera tot panoul frontal, si are decupaj, dar care are o carcasa metalica ale carei margini un sunt rotunde, precum la iPhone X.

iPhone SE 2 – primele schite arata un design nou

iphone se 2 schite presupuse

iPhone SE 2 este telefonul care a venit imediat in gandurile tututor celor care au vazut clipul video de mai jos, insa este foarte posibil ca in realitate telefonul sa fie un iPhone 9 cu un design modificat de catre Apple. E posibil ca iPhone SE 2 sa nu mai fie lansat prea curand, iar iPhone 9 sa fie o combinatie intre design-ul iPhone SE si cel al iPhone X intr-o tentativa a celor de la Apple de a oferi schimbari serioase de design pentru seria de telefoane.

iPhone SE 2 ar urma sa faca parte dintro serie de telefoane ieftine ale companiei Apple, in timp ce iPhone 9 ar trebui sa fie un model mai scump, deci e nevoie de mai multe informatii pentru a sti despre ce telefon vorbim. Ca sa fiu complet sincer, desi telefonul din clipul de mai sus pare a fi o clona a unui iPhone, e foarte posibil ca iPhone SE 2, sau iPhone 9, sa arate exact precum ceea ce vedem acum in imagini pentru prima oara.

11 COMENTARII

  1. Ar fi cel mai reușit design ! Cel puțin pentru mine este superb , întotdeauna mi-a plăcut rama seriei iPhone 4-5 , seria iPhone 6 ….etc cu rama rotunjită nu mă atrage la fel de mult . Dacă face treaba asta , Apple este pe drumul cel bun , oricum sunt pe un drum bun, nu îmi fac griji .

  2. Ar fi ok asa sa avem asta de 4-5” dupa aceea acel lcd de 6.1” si cele 2 oled. Deci 4 modele si sa elimine tot ce exista acum