eMAG: 50.000 de Produse cu PRET REDUS de pana la 50%

eMAG a dat in aceasta dimineata startul Stock Busters in Romania, 3 zile pline de reduceri de pana la 50% la 50.000 de produse fiind acum disponibile pentru noi.

eMAG 50.000 Produse PRET REDUS

eMAG a dat in aceasta dimineata startul Stock Busters in aceasta pagina pentru cei interesati sa se bucure de reduceri masive, de pana la 50%, la 50.000 de produse care fac parte din campania promotionala care  a inceput deja de la prima ora, foarte multe produse interesante fiind oferite cu reducere buna.

eMAG ofera in campania Stock Busters reduceri la produse din toate categoriile existente in magazinul sau online, iar aici vorbim despre telefoane mobile, televizoare, tablete, laptop-uri, componente pentru calculatoare, smartwatch-uri, haine, electrocasnice, mobila, produse pentru casa, produse pentru masina si multe altele.

eMAG are toate aceste produse disponibile in aceasta pagina pentru clientii din Romania dornici sa profite de promotiile foarte bune, iar produse de la Apple, Samsung, Lenovo, LG, Sony, ASUS, Dell, si multe, multe alte compani iimportante vor fi listate cu promotii pe masura importantei lor.

eMAG a anuntat ca aceasta editie a Stock Busters, care a inceput in aceasta dimineata va fi  disponibila pentru o perioada de 3 zile in care unele dintre stocuri vor fi cel mai probabil refacute pentru a le permite cat mai multor clienti sa se bucure de promotiile care vor fi disponibile.

eMAG va avea multe reduceri si multe surprize interesante in campania Stock Busters, iar daca avem noroc, poate vom vedea si multe produse Apple cu reduceri foarte bune.

Articolul precedenteMAG: Huse si Carcase de Telefoane in Oferta la 2 LEI
Articolul următorInstagram are o Noua Actualizare Lansata pe iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.