Delete Facebook: Miscarea care a Cucerit Lumea

Delete Facebook este o miscare sustinuta de diverse vedete, jurnalisti si politicieni din intreaga lume pentru a convinge lumea sa renunte la Facebook.

Delete Facebook Cucerit Lumea

Delete Facebook este o campanie care incepe sa cucereasca din ce in ce mai multe persoane din intreaga lume, ea avand la baza dorinta unora de a isi sterge conturile din celebra retea de socializare. Intreaga miscare Delete Facebook a inceput dupa ce zilele trecute s-a dezvaluit faptul ca o companie numita Cambridge Analytica a accesat in mod neautorizat datele a 50 de milioane de conturi Facebook si le-a folosit pentru a influenta alegerile din SUA, referendumul pentru Brexit, si posibil cate ceva prin Romania.

Delete Facebook este sustinuta inclusiv de catre co-fondatorul companiei WhatsApp, care a fost transformat intr-un miliardar de catre cei de la Facebook dupa ce i-a cumparat platforma in anul 2014 pentru 19 miliarde de dolari. Delete Facebook este deasemenea sustinuta si de catre foarte multi jurnalisti, vedete, sau publicatii internationale, toata lumea parand sa se adune impotriva celei mai mari retele de socializare de pe planeta in momentul de fata.

Delete Facebook – miscarea care a cucerit lumea

Delete Facebook este sustinuta si de catr numeroasele procese care au fost deja intentate impotriva companiei Facebook pentru accesul neautorizat pe care Cambridge Analytica l-a obtinut la datele sale. Mai mult decat atat, compania Facebook are reprezentantii chemati si in fata unor comisii parlamentare din SUA si Marea Britanie pentru a explica tot ceea ce s-a intamplat cu Cambridge Analytica, iar asa actiunea Delete Facebook se intensifica.

Delete Facebook este o recomandare a multora, iar daca veti dori sa faceti asta, ei bine in meniul de setari pentru Facebook aveti optiunea de a descarca toate datele voasre din reteaua de socializare in momentul de fata. Totodata puteti aplica recomandarea Delete Facebook si va puteti dezactiva, sau sterge, contul din reteaua de socializare, desi e foarte posibil ca nu toate datele voastre sa dispara imediat la cerere, dar chiar si asa, scapati de un spion din viata voastra.