Prima Pagina Facebook Delete Facebook: Miscarea care a Cucerit Lumea

Delete Facebook: Miscarea care a Cucerit Lumea

Delete Facebook este o miscare sustinuta de diverse vedete, jurnalisti si politicieni din intreaga lume pentru a convinge lumea sa renunte la Facebook.

Delete Facebook Cucerit Lumea

Delete Facebook este o campanie care incepe sa cucereasca din ce in ce mai multe persoane din intreaga lume, ea avand la baza dorinta unora de a isi sterge conturile din celebra retea de socializare. Intreaga miscare Delete Facebook a inceput dupa ce zilele trecute s-a dezvaluit faptul ca o companie numita Cambridge Analytica a accesat in mod neautorizat datele a 50 de milioane de conturi Facebook si le-a folosit pentru a influenta alegerile din SUA, referendumul pentru Brexit, si posibil cate ceva prin Romania.

Delete Facebook este sustinuta inclusiv de catre co-fondatorul companiei WhatsApp, care a fost transformat intr-un miliardar de catre cei de la Facebook dupa ce i-a cumparat platforma in anul 2014 pentru 19 miliarde de dolari. Delete Facebook este deasemenea sustinuta si de catre foarte multi jurnalisti, vedete, sau publicatii internationale, toata lumea parand sa se adune impotriva celei mai mari retele de socializare de pe planeta in momentul de fata.

Delete Facebook – miscarea care a cucerit lumea

Delete Facebook este sustinuta si de catr numeroasele procese care au fost deja intentate impotriva companiei Facebook pentru accesul neautorizat pe care Cambridge Analytica l-a obtinut la datele sale. Mai mult decat atat, compania Facebook are reprezentantii chemati si in fata unor comisii parlamentare din SUA si Marea Britanie pentru a explica tot ceea ce s-a intamplat cu Cambridge Analytica, iar asa actiunea Delete Facebook se intensifica.

Delete Facebook este o recomandare a multora, iar daca veti dori sa faceti asta, ei bine in meniul de setari pentru Facebook aveti optiunea de a descarca toate datele voasre din reteaua de socializare in momentul de fata. Totodata puteti aplica recomandarea Delete Facebook si va puteti dezactiva, sau sterge, contul din reteaua de socializare, desi e foarte posibil ca nu toate datele voastre sa dispara imediat la cerere, dar chiar si asa, scapati de un spion din viata voastra.

 • ady.nedelea

  Eu nu am găsit opțiunea de “ștergere” a contului. Doar dezactivare.

 • dany87

  Nici eu nu gasesc optiunea aia ,decat dezactivare cont

 • cezar

  Mare branza. Se stia din start la ce te expui. Exemplu hi 5. Ce ai de ascuns? Daca a intrat pe facebook stiiai ca te vede toata lumea. Acuma treaba cu datele personale, ce siguranta mai ai in ziua de azi oriunde te-ai loga?

 • sudteamromania

  50 de milioane e ce ia interesat pe ei, piste însă sa le acceseze pe toate la o adică …

 • Bk85

  Chiar azi discutam cu cineva despre astazi. Amandoi am hotarat sa le dezactivam/stergem. Sustin acest curent!

 • Askforme

  Începe sa-mi placa ! Ii explicam soției ca in 5 ani nu o sa mai știe nimeni de Facebook. Dar se pare ca o sa fie chiar mai rapida căderea.

 • sultanu’ dragostei

  Am dezactivat si eu

 • AlxMih

  Nu am avut niciodata cont FB. Nu detin nici la alte site-uri de socializare. Din start mi s-a parut pierdere de vreme,nu sunt adeptul sa-mi pun viata la “avizierul blocului”.

 • Rik88

  L am dezactivat de 6 ani

 • Tibi V

  Până la urmă nimic nu e gratis în viață, poate doar aerul care îl inspirăm. Cei de la Facebook au devenit tot mai nesimțiți în ceea ce privește colectarea neautorizată a datelor utilizatorilor. Cu sau fără Facebook, viața merge înainte! Sincer, îmi pare rău că mi-am creat un astfel de cont.

 • RaduD

  Acum mai bine de 6 ani cand imi dezactivam contul de FB, am avut o vorba izvorata dintr-o experienta nasoala, si anume: mai devreme sau mai tarziu, cineva va folosi impotriva ta ce ai postat acolo. De fapt exact asta mi se intamplase, asa ca de atunci viata mea online a devenit (cred) mai simpla…

 • SJC

  Ce s a intamplat, ne poti detalia ?

 • RaduD

  Povestea pe scurt: la o postare ușor ironica legată de titlul unei melodii care făcea referire la o fosta îndeletnicire a unui personaj ajuns episodic intr-o poziție mai înaltă, prin soția mea mi-a fost transmisă o amenințare voalata sa am grija ce postez ca ar putea avea loc unele reorganizării de posturi in organizația mea. Moment in care mi s-a făcut o greață de care nici cu o tona de lămâi nu as fi putut sa scap….

 • SJC

  Mda tipic …pacat