WhatsApp: Anuntul ULUITOR despre Facebook

WhatsApps este in mijlocul unui anunt uluitor facut impotriva retelei de socializare Facebook, deoarece nimeni nu credea asa ceva ca fiind posibil acum.

WhatsApp Anunt ULUITOR Facebook

WhatsApp este iar in centrul atentiei globale din cauza unui anunt complet surprinzator facut impotriva companiei Facebook de catre una dintre persoanele ce a fost facuta bogata in urma achizitiei platformei de mesagerie din 2014. Brian Acton, unul dintre co-fondatorii WhatsApp si miliardarii facuti de Facebook in urma achizitiei platformei de mesagerie, le-a spus ieri urmaritorilor sai de pe reteaua de socializare Twitter sa-si stearga conturile Facebook.

WhatsApp este unul dintre produsele cele ma importante ale Facebook, insa dupa initierea campaniei #deletefacebook, iata ca tot ce are legatura cu americanii este afectat de scandalul Cambridge Analytica. Facebook este acuzata ca le-a permis celor de la Cambridge Analytica sa acceseze datele a zeci de milioane de utilizatori din lumea intreaga fara sa aiba dreptul legal de a face asta si fara ca oamenii sa stie, iar asta ii aduce foarte mari probleme.

WhatsApp si anuntul surprinzator facut de co-fondatorul sau impotriva Facebook

WhatsApp l-a facut pe Brian Acton miliardar, iar recomandarea sa de astazi facuta impotriva Facebook vine la cateva luni bune dupa ce a parasit ambele companii pentru a face invstitii pe cont propriu. Acton ar o avere estimata la 6.5 miliarde de dolari, multumita Facebook si WhatsApp, insa acum le spune oamenilor ca este timpul sa renunte la Facebook, promovand campanai #deletefacebook, la fel ca majoritatea jurnalistilor din intreaga lume.

WhatsApp nu este mentionata de catre Brian Acton in recomandarea sa, deci el nu crede ca aplicatia este afectata de aceleasi probleme precum reteaua de socializare Facebook, deci utilizatorii ar trebui sa aiba datele in deplina siguranta, teoretic. WhatsApp este detinuta de catre Facebook si pana acum compania din Menlo Park a incercat sa preia datele multor utilizatori din afara SUA, dar a fost atacata de catre autoritati si a decis sa renunte deocamdata la idee, dar nu permanent, ci doar temporar.