iPhone 11: Apple Incepe Productia mai DEVREME in 2018

iPhone 11 va intra in productie mai devreme decat se asteptau multi dintre fanii Apple, compania americana dorind sa evite greselile pe care le-a facut cu iPhone X.

iPhone 11 productie devreme

iPhone 11 va intra in productie mai devreme decat iPhone X, compania Apple pregatind o initiere mult mai timpurie decat in cazul vechiului telefon, iar motivele sunt cat se poate de clare anul acesta. iPhone 11 urmeaza sa intre in productie de test in al doilea trimestru fiscal al anului 2018, adica in perioada aprilie – iulie, totul in ideea de a evita problemele pe care iPhone X le-a avut anul trecut cu noua camera TrueDepth pentru Face ID.

iPhone 11 va fi produs in cantitati limitate, de test, de catre Apple pentru a se vedea daca exista sanse ca productia la scara industriala sa fie afectata de aceleasi probleme precum in toamna anului trecut. Apple a fost obligata sa lanseze iPhone X cu intarziere de o luna si jumatate in comparatie cu iPhone 8, iar acest lucru i-a afectat serios vanzarile, asa ca iPhone 11 va intra, probabil, mai devreme in productie finala, pentru ca suficient de multe unitati sa fie in stoc in toamna.

iPhone 11 – Apple incepe productia mai devreme in 2018

iPhone X a avut probleme foarte mari cu noua camera TrueDepth folosita de catre compania Apple pentru a oferi functionalitatea Face ID, iar din moment ce in 2018 vor fi trei noi modele cu recunoastere faciala, presiunea e mai mare. Pentru a implementa Face ID in iPhone 11, iPhone 11 Plus si iPhone 9, Apple vrea intai sa se asigure ca partenerii sai pot produce suficient de multe camere TrueDepth pentru a-i acoperi cererea din toamna.

“With Apple reportedly to make 3D sensing a standard for its 2018 series iPhone devices, trial production of the new series is expected to kick off in the second quarter of 2018 at the earliest, as Apple will try to avoid a repeat of the mishap caused by the initial low yield rates on production of 3D sensor modules for those models introduced last year, according to sources from Taiwan-based IC design houses.”

Cand anume va incepe aceasta productie de test pentru iPhone 11 nu stie nimeni, insa e foarte posibil ca luna iunie sa fie aleasa de catre americani, iar productia finala ar putea incepe prin iulie – august. Apple nu pare sa mai vrea sa lanseze iPhone 11 mai tarziu decat iPhone 9, pentru ca isi reduce substantial perioada de timp din preajma sarbatorilor de iarna in care are telefoane importante in vanzare, iar asta-i afecteaza serios incasarile.