iPhone 11: La ce RENUNTA Apple pentru a-l face mai IEFTIN

iPhone 11 urmeaza sa fie vandut de catre compania Apple la un pret mai mic decat cel al iPhone X, diferenta fiind facuta de unele schimbari care vor supara fanii.

iPhone 11 RENUNTA Apple face IEFTIN

iPhone 11 este viitorul smartphone important pe care compania Apple il va lansa pentru utilizatorii din intreaga lume, iar conform unor informatii venite de la partenerii Apple, el ar putea fi vandut cu surprize neplacute. Conform partenerilor Apple, costul de fabricatie al iPhone 11 urmeaza sa fie cu minim 10% mai mic decat cel al iPhone X, iar desi o asemenea scadere ar fi suficienta pentru a vinde telefonul la un pret mai mic, Apple nu e multumita.

iPhone 11 ar urma sa fie vandut la un pret mai mic de catre compania Apple in acest an, dar pentru a face asta, ea intentioneaza sa aplice si alte modificari pentru telefonul pe care il va lansa pe piata in aceasta toamna. Mai exact, iPhone 11 urmeaza sa aiba unele componente inferioare in comparatie cu cele ale iPhone X, iar aceasta schimbare combinata cu o reducere a costului de fabricatie ar urma sa aduca telefonul pe piata la un pret mai mic.

iPhone 11 – la ce renunta Apple pentru a-l face mai ieftin

iPhone 11 ar putea avea RAM la fel de putin ca iPhone X, dar de o calitate inferioara, compania Apple testand inclusiv alte componente cu specificatii, sau de cantitati, inferioare celor folosite pentru iPhone X. Separat de RAM nu exista alte informatii privind schimbarile majore pe care Apple vrea sa le faca pentru componentele iPhone 11 anul acesta, insa din cate se pare, Apple va pune din nou accent pe profit si nu pe experienta de care beneficiaza utilizatorii.

“… the 5.85-inch OLED iPhone may be the cheapest of the three new devices, as some of the smartphone’s recent engineering samples have adopted components with lower-level specifications or lower capacities than those of the 6.1-inch LCD iPhone with LPDDR memory being one of the major differences.”

iPhone 11 era si este privit de catre foarte multi fani Apple ca fiind urmatorul varf de gama din oferta, impreuna cu iPhone 11 Plus, insa realitatea este ca americanii se gandesc sa-l vanda la un pret mai omenesc. Desigur ca pentru a face asta au in plan sa si ofere specificatii mai proaste pentru iPhone 11 in comparatie cu iPhone X, dar oare mai poate fi cineva mirat ca Apple nu are in gand experienta clientilor, ci profitul actionarilor ?