iPhone 11: Pret mai MIC decat Cred fanii Apple

iPhone 11 ar putea avea un pret mai mic decat cred foarte multi dintre fanii Apple in acest moment, iar asta multumita unor schimbari in proesul de fabricatie.

iPhone 11 Pret MIC fani Apple

iPhone 11 ar putea avea un pret mai mic decat ar putea crede multi dintre fanii companiei Apple, iar asta multumita unei schimbari majore facute de catre compania Apple pentru procesul de productie al telefonului. V-am spus astazi ca pretul de productie al iPhone 11 urmeaza sa fie cu minim 10% mai mic decat cel al iPhone X, compania Apple reusind sa reduca substantial costurile pentru fiecare model viitor al iPhone scos de pe linia de productie.

iPhone 11 ar putea fi si cel mai ieftin model dintre toate cele trei pe care compania Apple le va lansa in 2018 pe piata, iPhone 11 Plus si iPhone 9 urmand a fi mai scumpe decat iPhone X in toamna. Informatiile vin de la analistii care au reusit sa deiscute cu partenerii celor de la Apple, ei afirmand ca iPhone 11 este privit ca un model ce-ar putea atrage intr-adevar clienti noi pentru compania Apple, chiar mai multi decat iPhone 9.

iPhone 11 – pret mai mic decat cred fanii Apple

iPhone 11 prezentat ca modelul ieftin al seriei lansate in 2018 este o adevarat surpriza, mai ales ca iPhone 9 va avea un ecran LCD si era prezentat pana acum ca avand un pret apropiat de cel al iPhone 8. Ca sa fiu complet sincer nu-mi pot imagina cum ar putea iPhone 11 sa fie mai ieftin decat iPhone 9 anul acesta, chiar si cu o reducere de minim 10% a pretului de productie, insa Apple a mai facut si alte “minuni” pana in prezent.

“The 5.85-inch OLED iPhone may be the cheapest of the three new devices, as some of the smartphone’s recent engineering samples have adopted components with lower-level specifications or lower capacities than those of the 6.1-inch LCD iPhone with LPDDR memory being one of the major differences.”

iPhone 11 poate fi mai ieftin decat iPhone 9 daca ar avea un pret de vanzare de maxim 750 de euro, iar al doilea model ar fi mai scump decat iPhone 8 dupa implementarea unei camere TrueDepth pentru Face ID. iPhone 11 va fi lansat de catre compania Apple in toamna acestui an impreuna cu iPhone 11 Plus si iPhone 9, insa preturile urmeaza sa fie stabilite de catre compania americana abia in toamna acestui an, iar vestile sunt interesante.

9 COMENTARII

  1. Hopa după 6 luni de vânzări slabe ale iPhone X, au descoperit că pot produce iPhone mai ieftin. Culmea, până acum nu. E premium, trebuie să fie scump.

  2. Sa vezi cum isi dau seama ca din senin si ceilalti dupa ce esueaza cu preturile aberante cum de exemplu un Galaxy S10 va fi mai ieftin de fabricat decat S9,un P11 mai ieftin de fabricat ca un P10,etc.