Samsung Galaxy X: Noutati despre Lansarea anuntata de Samsung

Samsung Galaxy X are parte de noutati privind lansarea anuntata de catre compania Samsung, coreenii avand o munca titanica in fata cu noul smartphone pliabil.

Samsung Galaxy X Noutati Lansarea Samsung

Samsung Galaxy X este viitorul smartphone revolutionar pe care compania Samsung l-a confirmat pentru lansare, presedintele diviziei mobile anuntand ca el urmeaza sa ajunga pe piata undeva in cursul acestui an. In realitate, un director din cadrul Qualcomm, partener important al companiei Samsung, sustine ca de fapt Samsung Galaxy X este la foarte multi ani distanta de lansare pe pietele globale, tehnologia nefiind pregatita inca.

Samsung Galaxy X ar urma sa fie lansat mult mai tarziu pe pietele globale deoarece actualele ecrane nu au tranzistori suficient de bine ganditi pentru a sustine un ecran care s-ar plia pentru a se transforma in doua bucati distincte. Desi crearea unui ecran care sa poata fi indoit pentru demonstratii tehnologice, creara unuia care sa poata fi indoit de multiple ori fara probleme nu este posibila, iar lansarea Samsung Galaxy X e pusa in pericol.

Samsung Galaxy X – noutati despre lansarea anuntata de Samsung

Samsung Galaxy X are procesul de dezvoltare foarte dificil, dar nu imposibil, compania Samsung fiind hotarata sa aduca pe piata un smartphone cu adevarat pliabil nu format din doua ecrane separate, cum se intampla la alti producatori. Desi Samsung a anuntat ca acest nou Samsung Galaxy X va fi lansat in 2018, e posibil ca lansarea sa aiba loc mult mai tarziu, mai ales ca nici software-ul gandit pentru el nu este chiar suficient de bine pregatit.

“They [phone manufacturers] haven’t cracked the material science right now to produce electrodes that can repeatedly withstand bending and folding. I think it’s possible for them to do it [bring foldable phones to market]… All of the tier 1 phone manufacturers are working very hard on this.”

Samsung Galaxy X a fost prezentat ca fiind primul smartphone cu adevarat pliabil, care s-ar transforma intr-o tableta extrem de usor, dar desigur ca este nevoie si ca tehnologia ce-i sta la baza sa fie suficient de bine pregatita. Daca Samsung va reusi, sau nu, sa lanseze Samsung Galaxy X anul acesta ramane de vazut, dar coreenii au amanat o data lansarea telefonului, asa ca n-ar fi exclus sa o faca din nou in urmatoarele luni daca el nu va fi gata de lansare.

4 COMENTARII