iPhone: Apple va COPIA un Smartphone Samsung

Apple vrea sa copieze un smartphone al Samsung intr-o viitoare versiune al iPhone, compania americana avand planuri mari de a schimba design-ul telefoanelor.

iPhone Apple COPIA Smartphone Samsung

Apple are planuri surprinzatoare pentru a copia un smartphone Samsung pentru a lansa un nou model al iPhone in urmatorii 2 ani, intentiile americanilor fiind aduse in atentia noastra de catre analistii americani. Conform acestora, Apple intentioneaza sa copieze de la Samsung ideea unui smartphone pliabil, ca Samsung Galaxy X, iar lansarea noului model de telefon mobil urmeaza sa aiba loc in anul 2020, dar nu mai devreme de acea data.

Un iPhone pliabil ar urma sa inlocuiasca design-ul modelelor din 2018 si 2019, care vor arata ca iPhone X, compania Apple dorind sa faca o schimbare majora in 2020 pentru felul in care arata telefoanele sale. Apple a brevetat in trecut unele idei pentru a crea un iPhone pliabil, dar cei de la Samsung urmeaza sa le-o ia inainte cu un produs comercial, Samsung Galaxy X urmand a fi primul telefon cu asemenea tehnologii incluse de un producator.

iPhone – Apple va copia un smartphone al Samsung

Samsung Galaxy X este anuntat pentru lansare de catre Samsung in cursul anului 2018, desi ar putea ajunge pe piata abia in 2019, dar chiar si asa, pe piata urmeaza sa fie lansat cu mult inaintea unui iPhone pliabil. Apple lucreaza cu LG pentru a lansa un smartphone pliabil, coreenii trebuind sa dezvolte o tehnologie suficient de avansata incat sa permita integrarea unui ecran care sa se plieze de multe ori in timp fara sa se strice, ceva ce Samsung inca dezvolta.

“We expect the iPhones this fall to be largely unchanged for the OLED versions although size changes have proved to be a catalyst in the past. Our checks also suggest that Apple is working with suppliers on a foldable phone (that potentially could double up as a tablet) for launch in 2020.”

Avand in vedere ca Samsung inca lucreaza intens la un smartphone pliabil si nu are deocamdata definitivat un ecran care sa se poata plia fara probleme de multe ori, e greu de spus daca Apple va reusi sa-si lanseze telefonul pana in 2020. Chiar si asa, avand in vedere modul in care arata lucrurile in momentul de fata, este foarte probabil ca Apple sa fie cea care copiaza ceva de la Samsung, si nu invers, deoarece coreenii par sa aiba proiectul unui smartphone pliabil intr-un stadiu mult mai avansat.

6 COMENTARII

  1. A copiat ideea , si daca Samsung il lanseaza primul si dupa aceea vine si Apple cu unul copiaza
    Observa ca nu se face mare caz in articol pe tema asta , daca ar fi fost invers vedeam in articol ” copiatoare ” si ” incapabila ” , dar cand Apple copiaza nu e absolut nicio problema pt nimeni , desi daca era invers era