Samsung Galaxy S9: noi PROBLEME Raportate de Clienti

Samsung Galaxy S9 are noi probleme raportate de catre clienti dupa ce primele unitati au fost livrate, plangerile continuand sa curga despre noile telefoane.

Samsung Galaxy S9 PROBLEME Clienti

Samsung Galaxy S9 are de zilele trecute raportate probleme foarte mari cu ecranele de catre clienti, insa se pare ca acum vin si alte plangeri legate de telefoanele companiei corene, asa cum se intampla cu cam orice telefon nou. Separat de problemele cu ecranul Samsung Galaxy S9, clientii companiei se plang si de faptul ca telefoanele nu contorizeaza corect datele de fitness, sau ca noua camera e afectata de lens flare, dar nu numai.

Samsung Galaxy S9 are probleme inclusiv cu traficul de internet facut prin retele VPN in anumite situatii, iar per total vorbim despre o serie variata de probleme raportate de catre clienti pe retele de socializare si forumuri de discutii. Cei de la Samsung au confirmat ca vor analiza problemele ecranului Samsung Galaxy S9 pentru a descoperi sursa lor, insa cu siguranta vor analiza cu mare atentie si celelalte plangeri ale utilizatorilor din lumea intreaga.

Samsung Galaxy S9 – noi probleme raportate de clienti

samsung galaxy s9 poza lens flare

Samsung Galaxy S9 are totusi un raspuns din partea coreenilor pentru problemele cu lens flare ale camerei, aceasta fiind inundata de lumina din cauza deschiderii mari, astfel ca razele soarelui acopera elementele din poze, in anumite unghiuri. Continuand, lumea se plange si de incarcarea inceata prin cablu, blocaje aleatorii ale Samsung Galaxy S9, si alte probleme ceva mai mici, care sunt tipice unui produs nou si sunt intalnite inclusiv la iPhone.

“My display had really bad color banding issues with lots of black crushing going on. The default wallpapers even looked bad. Just communicated with Samsung Support on Twitter and they blamed the dual aperture. Suggested I try different angles and tap to focus. Smh. Guess enough people will have to complain before they realize there’s an issue.”

Samsung Galaxy S9 nu are parte de o primire chiar atat de “calda” din partea clientilor, care se plang de orice li se pare a fi in neregula, insa unele dintre aceste probleme sunt destul de normale pentru un telefon abia iesit de pe linia de fabricatie. Samsung Galaxy S9 va avea unele dintre probleme rezolvate prin actualizari software, dar e greu de spus cat va dura pana cand vor fi lansate, Samsung lansand foarte greu aceste actualizari pentru Android.