Samsung Galaxy S9: PROBLEMELE Ecranelor si Raspunsul Samsung

Samsung Galaxy S9 si S9 Plus au probleme foarte mari cu ecranele, iar compania Samsung a oferit astazi un raspuns pentru plangerile clientilor nemultumiti.

Samsung Galaxy S9 PROBLEME Ecrane Raspuns

Samsung Galaxy S9 are probleme cu ecranele, clientii care au cumparat noile telefoane de la compania coreeana luand cu asalt retelele de socializare pentru a se plange din cauza dificultatilor intampinate in folosirea lor. Dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai jos, telefoanele Samsung Galaxy S9 sufera din cauza unor puncte “moarte” care exista pe ecranele acestora, problemele afectand utilizarea functiilor smartphone-urilor de catre clienti.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vandute in SUA de catre cei de la Samsung par sa fie, deocamdata, singurele modele care sunt afectate de aceaste probleme, iar in majoritatea cazurilor inlocuirea a fost singura solutie de a le rezolva. Samsung a fost atentionata cu privire la acest defect, iar compania coreeana a anuntat ca investigheaza cu atentie problemele raportate de catre clientii Samsung Galaxy S9 pentru a descoperi cauza lor.

Samsung Galaxy S9 – problemele ecranelor si raspunsul Samsung

Samsung Galaxy S9 are deocamdata un numar limitat de unitait afectate din cauza acestei probleme, iar asta pentru ca pana acum nu exista plangeri de la clientii care au cumparat modelele vandute in alte regiuni geografice. Modelele Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vandute in SUA au chip Snapdragon 845, restul avand Exynos 9810, aceasta trebuind sa fie singura diferenta dintre modele, ecranele trebuind sa fie la fel.

“We are looking into a limited number of reports of Galaxy S9/S9+ touchscreen responsiveness issues.At Samsung, customer satisfaction is core to our business and we aim to deliver the best possible experience. We are looking into a limited number of reports of Galaxy S9/S9+ touchscreen responsiveness issues. We are working with affected customers and investigating.We encourage any customer with questions to contact us directly.”

Samsung Galaxy S9 a avut ecranul prezentat de catre experti ca fiind cel mai bun integrat vreodata intr-un smartphone, insa realitatea ne arata ca acestea nu sunt totusi chiar atat de grozave pe cat cred expertii. Lansarea Samsung Galaxy S9 cu un asemenea defect pune mare presiune pe Samsung, dupa ce in 2016 a fost lansat un Samsung Galaxy Note 7 cu adevarat exploziv, asa ca e posibil ca vanzarile, si asa mici, sa fie si mai mult afectate in urmatoarele luni, mai ales daca problemele se vor extinde la alte regiuni.