iPhone X Concept ne Prezinta Modelul de Culoare Rosie

iPhone X Concept Model Culoare Rosie

iPhone X apare astazi intr-un concept menit sa ne prezinte cum va arata modelul de culoare rosie pe care compania Apple ar intentiona sa il lanseze in oferta sa in curand. Vorbim despre un iPhone X care va face, cel mai probabil, parte din categoria de produse RED, adica acelea care au o parte din incasari donate de catre Apple catreorganizatia RED.

Un iPhone X rosu nu facea parte din zvonurile anuntate acum cateva luni in legatura cu seria de telefoane ale companiei Apple, insa iata ca planurile se schimba rapid. iPhone X de culoare rosie nu ar fi ceva complet nou, anul trecut compania Apple lansand un iPhone 7 de culoare rosie pentru clienti, el crescand vanzarile de primavara ale celor din Cupertino.

iPhone X arata foarte bine in culoarea rosie, insa exista deasemenea zvonuri care sugereaza faptul ca Apple ar vrea sa lanseze si un mod de culoare aurie, similara cuprului. Ce va face Apple in final este greu de spus, dar daca va fi lansat un iPhone X de culoare rosie, atunci el ar trebui sa semene extrem de bine cu cel pe care-l vedem in conceptul de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=kHPnTlSqS8c