iPhone X Concept ne Prezinta Modelul de Culoare Rosie

iPhone X Concept Model Culoare Rosie

iPhone X apare astazi intr-un concept menit sa ne prezinte cum va arata modelul de culoare rosie pe care compania Apple ar intentiona sa il lanseze in oferta sa in curand. Vorbim despre un iPhone X care va face, cel mai probabil, parte din categoria de produse RED, adica acelea care au o parte din incasari donate de catre Apple catreorganizatia RED.

Un iPhone X rosu nu facea parte din zvonurile anuntate acum cateva luni in legatura cu seria de telefoane ale companiei Apple, insa iata ca planurile se schimba rapid. iPhone X de culoare rosie nu ar fi ceva complet nou, anul trecut compania Apple lansand un iPhone 7 de culoare rosie pentru clienti, el crescand vanzarile de primavara ale celor din Cupertino.

iPhone X arata foarte bine in culoarea rosie, insa exista deasemenea zvonuri care sugereaza faptul ca Apple ar vrea sa lanseze si un mod de culoare aurie, similara cuprului. Ce va face Apple in final este greu de spus, dar daca va fi lansat un iPhone X de culoare rosie, atunci el ar trebui sa semene extrem de bine cu cel pe care-l vedem in conceptul de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=kHPnTlSqS8c

Articolul precedent27 martie 2018 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Articolul următoreMAG: ULTIMELE ORE cu Oferte EXCLUSIVE Flash Deals
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.