iPhone X: Nou Model Lansat pentru a Creste Vanzarile

iPhone X va fi lansat de catre compania Apple intr-o noua versiune in aceasta primavara pentru a creste vanzarile seriei, aflate intr-o scadere constanta in 2018.

iPhone X Nou Model Lansat Creste Vanzarile

iPhone X urmeaza sa fie lansat de catre Apple intr-o noua versiune pentru a impulsiona vanzarile in urmatoarele luni, cei din Cupertino fiind constienti de faptul ca au nevoie de ceva nou dupa ce Samsung Galaxy S9 a fost lansat. V-am spus zilele trecute ca Apple ar intentiona sa lanseze un nou model al iPhone de culoare rosie, cel mai probabil in categoria de produse RED, insa in cazul iPhone X e cel mai probabil sa vorbim despre culoarea aurie.

iPhone X de culoare aurie a fost zvonit pentru lansare in cursul anului trecut de catre compania Apple, aceasta fiind similara celei a cuprului, o diferenta notabila in comparatie cu ceea ce a oferit pana acum Apple. Desi sursa informatiilor de astazi nu ofera informatii despre culoarea noua pe care iPhone X urmeaza sa o aiba, insa e greu de spus daca telefonul va fi vandut in culoare rosie, sau in aceasta culoare aurie similara celei a cuprului.

iPhone X – nou model lansat pentru a creste vanzarile

iPhone X auriu ar fi o surpriza interesanta din partea companiei Apple si vor fi cu siguranta extrem de multe persoane interesate sa cumpere un asemenea model de telefon de la cei din Cupertino. Culoarea pe care Apple ar alege-o nu este una dintre cele populare, precum rose gold, sau auriul normal, insa iPhone X va iesi cu siguranta in evidenta in fata altor telefoane de pe piata, Apple cautand exact acest lucru acum.

“For the purpose of restoring sales of iPhone X, Apple plans to release a new color to be a camphor agent.”

iPhone X este anuntat de catre diversi analisti ca avand vanzari mult mai mici decat se astepta inclusiv compania Apple, iar acest nou model are menirea de a le creste pana cand vor fi lansate noi versiuni. E greu de spus cand anume va lansa compania Apple acest nou model al iPhone X, insa e foarte posibil ca saptamana viitoare el sa apara in magazinul online al celor din Cupertino, impreuna cu o noua versiune a tabletei iPad.

67 COMENTARII

  1. Exact asta aștepta lumea, de aia nu cumpara nimeni X. Cred ca Apple ne crede niște idioți. Deja văd review-utile și postările gen “why I’m ditching the old x and getting the gold one” sau “10 reasons to buy the gold iPhone X”. Mda

  2. Acest forum este vizitat de tot mai putini fani Apple și încet încet devine troaca unde își varsă lăturile toți frustrații cu J5

  3. eu am renuntat sa mai cumpar mizeriile de la apple. De 4 ani scot acelasi telefon. M am mutat pe samsung acum si s9 chiar e ok.

  4. Corect,de parca de aia nu se vinde bine IPhone X ca nu are culoarea potrivită,pretul nu are absolut nici o legătura. S-ar putea sa aibe un mic avânt in vânzări cu culoarea asta noua dar nu ceva semnificativ.

  5. La altii se vb de avansuri tehnologice majore si la Apple de culori ….aveau dreptate unii de aici , cand ziceau ca Apple nu se compara cu ceilalti , pt ca chiar nu se compara , a ajuns sub ceilalti la absolut tot
    Android vs Android nu Android vs ios
    O sa se ajunga sa se compare iphone cu j5 (pe buna dreptate)

  6. Din câte observ frustrații sunt cei care jignesc atunci când nu au argumente civilizate. Tu faci parte din mulțimea asta, și nu mă mir de ce.

  7. Cand o sa vedem ca aplicatiile de pe android sunt mai frumoase si mai atractive ca interfata decat apple atunci e pe duca apple

  8. maine este scoala pt cei inceti de minte…se observa ca te-am pierdut cu acea logica si liniute de te simteai ca in scaun cu rotile

  9. Cam da ….singura “evolutie ” la iphone , dar nici aia , altii le vopsesc cu mult mai frumos ….gen Huawei
    Oricum acum trendul e smartphone ul vopsit in 2 culori diferite

  10. ??? da cum sa nu…. nu se compara hardware ul si soft ul android cu cel de pe iphone
    OP face pipi pe orice smartphone la performante , restul bat iphone la orice
    Pune mana si informeaza te , ca unii parca traiti in peșteră

  11. Am observat o chestie la americani: ei incearca disperati sa iasa in evidenta prin lucrurile pe care le cumpara, ca si cum acelea ar spune ceva despre personalitatea lor. N-o sa uit un reviewer cunoscut care spunea ca unul dintre principalele defecte ale Apple Watch-ului 3 era ca toata lumea il avea si ca din cauza asta nu-ti poti scoate in evidenta personalitatea absolut deloc.

  12. “defectul Apple Watch-ului 3 era ca toata lumea il avea”
    pai atunci acel om sa isi cumpere un PP si sigur nu il va mai avea toata lumea

  13. Lasa SD ca il face Exynos praf …avantajul Apple de la A7 a disparut can Samsung a lansat Exynos 9810 pe microarhitectura M3 (Mongoose core)

  14. Ai pus 2 com diferite ….una cu hardware ul si softul si te am corectat pt ca nu era deloc adevarat , iar a 2 a cu procesorul unde mi am exprimat punctul de vedere
    Oricum nu au nicio legatura cele 2 com uri ale tale , hardware ul nu se rezuma la procesor

  15. Pai daca presa din America a proclamat Face ID procesorul si display ul lui iX cele mai inovaroare chestii din lumea IT , probabil ca tehnologiile celorlalți era de pe alta planeta
    A fost patetica rau chestia asta

  16. Nimeni nu și-i va aminti pe Guță, Adi copilul minune, și alți maneliști cu bani. În schimb omenirea își va aminti de Tesla Van Gogh, Beethoven si alții care au fost săraci dar care au adus valoare culturii și în general civilizației umane.

  17. Am observat o chestie: sunt pe aici câțiva “postaci” ai companiei, când dispare unul dispar toți, când revine unul revin toți. Deci este clar ca este vorba de una sau doua persoane cel mult, care controlează acești “useri”.

  18. Mai stiti varianta aia de gold ce aparea pe tot internetul inainte de lansare? Cea mai frumoasa culoare, pe cel mai frumos telefon, zic ru

  19. Cum ai scos capul din peșteră ai si uitat de problemele concurenței, daca nu apar dungi verzi pe ecran il putem folosi pe post de bibelou până isi revine(ca na, nu mai răspunde la comenzi) si când o face il folosim pe post de tigaie și ne apucăm să prajim un ou pe el, cum încălzește caloriferul dar sa vezi cum fierbe x-ul.?

  20. Nu cred ca interesează pe cineva vânzările unui smartphone atata timp cat este bun, am intrat pe forumuri apple si am vazut ideea cu tigaia ?.