Video: Un Laptop a EXPLODAT si a ARS un Birou Intreg

Un laptop a explodat din senin si a ars un birou intreg, incendiul generat de catre produs producand stricaciuni insemnate pentru proprietarul sau.

Laptop EXPLODAT ARS Birou

Un clip video aparut in cursul zilelor trecute ne arata cat de periculoasa poate fi lasarea unui laptop la incarcat peste noapte, mai ales daca producatorul a anuntat ca el are probleme cu bateria. In clipul video de mai jos puteti vedea un laptop HP Envy, care a fost rechemat in service de catre cei de la HP deoarece exista pericolul ca bateria sa explodeze.

HP a rechemat in service anumite modele ale seriei Envy de ceva vreme, insa un britanic nu a inteles mesajul, asa ca si-a lasat laptop-ul la incarcat peste noapte in birou. Bateria laptop-ulu a explodat dupa ce s-a supraincalzit, iar rezultatul final a fost arderea intregului birou, partea buna fiind ca explozia nu a avut loc intr-o casa si nimeni nu  a fost ranit.

Video – un laptop a explodat si a ars un birou intreg

A lasa un laptop la incarcat peste noapte este in sine o idee foarte proasta, insa in aceasta situatie vorbim si despre un model care este cunoscut ca avand baterii ce pot exploda. Detinatorul sau sustine ca biroul a ars intr-o buna masura, iar cladirea in care se afla el a fost afectata intr-o buna masura de incendiu, insa distrugerile puteau fi chiar si mai mari.

“The ground floor is ruined, all the stock is written off – luckily none of it caught fire, but it’s just covered in smoke – the whole building is filthy and reeks. The fire and ambulance crews were amazing and could not have done more under the circumstances. I’ve already been given a small insurance payment – just enough to continue to trade – but it’s not quite the same thing as being able to get on with your day.”

Dupa cum puteti vedea, spre deosebire de explozia bateriei unui telefon, in cazul unui laptop vorbim despre un pericol mult mai mare deoarece bateria in sine are o capacitate mai mare. Acestea fiind spuse, fiti atenti si nu va lasati laptop-urile la incarcat peste noapte, chiar daca producatorul nu va spune ca exista pericol de explozie pentru baterie.