Apple: Ce Produse va Prezenta in Conferinta de Azi

Apple organizeaza in aceasta seara o foarte importanta conferinta de presa in cadrul careia urmeaza sa prezinte o serie de produse noi, iata care sunt acestea.

Apple Produse Conferinta Azi

Apple organizeaza in aceasta seara, incepand cu ora 18:00, o conferinta de presa intr-un liceu din Chicago pentru a prezenta cel putin un produs nou, dar si cateva noi aplicatii pentru mediul educational. Apple a anuntat ca aceasta conferinta este organizata pentru a lansa noi produse pentru mediul educational din SUA, compania americana incercand sa recuncereasca o un segment de clienti foarte profitabil in trecut, dar pierdut din lipsa de atentie.

Pentru ca Apple vrea sa recastige clientii din mediul educational si vrea sa genereze incasari suplimentare de pe urma lor, conferinta din aceasta seara este una foarte importanta pentru cei din Cupertino. Locatia aleasa este neobisnuita pentru Apple, iar din pacate nu vom vedea in direct tot ceea ce urmeaza sa fie anuntat, insa iDevice.ro va va tine la curent cu tot ceea ce trebuie sa stiti, iar acum discutam si despre produsele ce urmeaza sa fie lansate.

iPad – ieftina si buna pentru elevi si studenti

iPad 2018 conferinta Apple

Apple urmeaza sa anunte diseara o noua versiune a tabletei iPad lansata in primavara anului 2017, aceasta urmand a avea componente imbunatatite pentru a oferi o experienta de utilizare foarte buna. Tableta iPad pe care Apple urmeaza sa o anunte diseara ar putea fi lansata indeva in al doilea trimestru al anului 2018 la in pret care ar putea incepe de la 400 de euro, insa nu va avea Face ID, sau un ecran la fel de bun precum al iPad Pro.

Noul model de tableta iPad este gandita pentru a fi cat mai ieftin si a fi atractiv pentru mediul educational, iar Apple ar putea include suport pentru Apple Pencil, o premiera pentru o tableta atat de ieftina a Apple. Noua tableta iPad ar putea avea procesorul din iPhone X si mai mult RAM integrat, design-ul sau urmand a ramane neschimbat in comparatie cu cel al tabletei lansate in luna martie a anului trecut, iOS 11.3 urmand a aduce imbunatatiri software.

iOS 11.3 pentru toata lumea

iOS 11.3 conferinta Apple

iOS 11.3 urmeaza sa fie, cel mai probabil, lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, ora conferintei sugerand faptul ca software-ul va fi pus in distributie, probabil, imediat dupa eveniment. Conferinta Apple este programata pentru a incepe la ora 18:00, iar iOS 11.3 ar putea fi lansat chiar la ora 20:00, o ora obisnuita pentru lansarea noilor versiuni ale sistemelor de operare pe care compania Apple le ofera in mod obisnuit clientilor.

iOS 11.3 urmeaza sa aduca pentru mediul educational o noua platforma numita ClassKit, aceasta permitand dezvoltarea de aplicatii speciale care interconecteaza copiii si profesorii care au iDevice-uri. O aplicatie speciala numita Classroom urmeaza sa le permita profesorilor sa le ofere elevilor teste si teme personalizate si sa centralizeze tot ceea ce acestia fac in propriile tablete in clasa, informatiile fiind sincronizate automat prin iCloud.

iOS 11.3 urmeaza sa permita prin platforma ClassKit si crearea de diverse aplicatii pentru mediul educational, care ofera teste personalizate pentru clasele de elevi, acestea urmand a fi distribuite prin AppStore. Separat, Apple ar putea lansa noi programe care sa-i ajute pe elevi si studenti sa invete sa scrie cod pentru aplicatii, insa aici ramane de vazut exact ce fel de planuri au cei din Cupertino, iOS 11.3 putand aduce software dedicat pentru asta.

Apple ar putea lansa diseara actualizari prin iOS 11.3 inclusiv pentru aplicatia iBooks, sau chiar iTunes U, insa deocamdata nu exista foarte multe informatii despre asta.

Noi modele MacBook si iPhone

Apple MacBook Air conferinta 2018

Desi multa lume asteapta un iPhone SE, sansele ca acest model sa fie lansat sunt infime in acest moment, dar compania Apple ar putea lansa un nou model al iPhone X, care va fi distribuit si intr-o culoare noua. Apple vrea sa creasca vanzarile seriei iPhone X, asa ca are interesul de lansa o versiune care are o culoare diferita ce ar urma sa fie atractiva pentru clienti, dar ramane de vazut daca va prezenta telefonul in conferinta, sau il va lansa doar cu un comunicat de presa, in alta data.

Noi modele ale MacBook Air sunt zvonite pentru lansare de catre compania Apple de ceva vreme si foarte multa lume se asteapta ca ele sa apara in cadrul conferintei de astazi, insa sansele ca acest lucru sa se intample sunt la fel de mici ca in cazul iPhone X. Desi Apple vrea sa lanseze un nou model al MacBook Air cu hardware imbunatatit, laptop-ul nu e deocamdata pregatit si va fi lansat mai tarziu.

Acestea fiind spuse, va astept diseara pe iDevice.ro pentru a afla toate noutatile pe care compania Apple intentioneaza sa le anunte.