Samsung Galaxy S9 va avea o Functie pe care o Vreau in iPhone

Samsung Galaxy S9 va avea in curand activata o noua functie pe care o vreau si in iPhone, compania Samsung recunoscand ca a gresit prin neimplementarea sa initiala.

Samsung Galaxy S9 Functie Vreau iPhone

Samsung Galaxy S9 are confirmata oficial astazi activarea unei functii pe care o astept in iPhone de ceva vreme, dar pe care cei de la Apple tot refuza sa o activeze pentru utilizatorii din lumea intreaga. Conform unor informatii aparute noaptea trecuta, Samsung urmeaza sa activeze functia radio FM a Samsung Galaxy S9 in SUA in perioada urmatoare, insa doar telefoanele vandute deblocate o vor avea disponibila in mod oficial.

Samsung Galaxy S9 deblocat trebuia vandut cu functia radio FM deja activata in SUA, insa cei de la Samsung au anuntat ca o vor activa abia acum, compania coreeana reolvand o problema care nici nu  trebuia sa existe. Autoritatile din SUA au cerut anul trecut activarea functiei radio FM in toate telefoanele premium, iar Samsung Galaxy S9 are un chip radio FM, deci era normal ca functia sa fie activata pentru ca utilizatorii sa o foloseasca.

Samsung Galaxy S9 va avea o functie pe care o vreau in iPhone

Samsung Galaxy S9 nu are un anumit API care permite folosirea functiei radio FM, cei de la Samsung evitand sa o implementeze initial, dar se pare ca intr-un final o vor oferi pentru proprii clienti din tara. Problema pentru clientii Samsung Galaxy S9 care asteptau aceasta functie va trebui activata printr-o actualizare software a Android, iar cum Samsung lanseaza atat de greu aceste actualizari, ea ar putea fi disponibila abia peste cateva luni.

“The unlocked S9 and S9+ are supposed to be FM-enabled, but we’ve recently discovered that they are not. Samsung has confirmed that this will be corrected in the next system update. At this time, they are not able to provide a date for the release.”

Samsung Galaxy S9 va avea totusi o functie pe care eu o astept in iPhone de foarte mult timp, dar care desigur ca nu va ajunge vreodata, iar asta din cauza lacomiei companiei Apple, si nu din considerente tehnice. Samsung Galaxy S9 este un telefon cu ceva mai multa libertate, pentru ca Samsung nu se gandeste sa-i inchida pe clienti in ecosistem pentru a-i obliga sa cumpere abonamente la servicii precum Apple Music, deci de aceea exista radio FM.