Apple ofera 200 GB de spatiu iCloud GRATUIT pentru Unii Clienti

Apple 200 GB spatiu iCloud GRATUIT Clienti

Apple a anuntat in cursul acestei saptamani o schimbare interesanta pentru iCloud, cei din Cupertino crescand spatiul de stocare gratuit de la 5 GB la 200 GB pentru unii clienti. Mai exact, elevii si profesorii care folosesc iDevice-uri vor primi cate 200 GB de spatiu gratuit in iCloud, totul pentru a sustine initiativa aplicatiilor dedicate pentru mediul educational.

Apple ofera cei 200 GB de spatiu in iCloud doar pentru elevii si profesorii care folosesc un Apple ID special in scoli, deci nu chiar orice elev si profesor va beneficia de asa ceva. Desigur ca in SUA programe precum cele ale Apple pot fi integrate in orice scoli si cam oricine poate ajunge sa beneficieze de acest spatiu gratuit, in Romania situatia fiind mai dificila.

Apple ofera acest spatiu de stocare suplimentar pentru a impulsiona folosirea ClassKit pentru mediul educational, compania fiind foarte serioasa sa castige noi clienti. 200 GB spatiu de stocare in iCloud costa doar 3 dolari pe luna, asa ca nu vorbim despre vreun mare castig pentru elevi si profesori, dar gratuitatea e gratuitate.

“iCloud safely stores students’ documents and creative projects, keeping them up to date, secure and accessible from any device. And starting today, any teacher or student with a Managed Apple ID has access to 200GB of free iCloud storage.”