Prima Pagina HomePod HomePod: Prima Actualizare Afecteaza Calitatea Audio

HomePod: Prima Actualizare Afecteaza Calitatea Audio

HomePod are prima actualizare lansata ieri de catre compania Apple, insa din pacate pentru clienti, calitatea audio este afectata de schimbarile facute de Apple.

HomePod Actualizare Calitatea Audio

HomePod a avut prima actualizare software lansata ieri de catre compania Apple impreuna cu iOS 11.3, iar imediat dupa instalarea sa, clientii au inceput sa se planga de schimbare. Conform celor care detin boxe inteligente HomePod, calitatea audio a boxelor a fost redusa dupa instalarea actualizarii, desi teoretic n-ar fi trebuit sa se intample asta.

Actualizarea Software lansata pentru HomePod modifica algoritmul special in baza caruia este redata muzica de catre boxa inteligenta, iar clientii nu sunt multumiti de noutate. Conform celor care detin boxe HomePod, actualizarea reduce substantial calitatea bass-ului si a intensitatii sunetelor redate, doua dintre aspectele in care boxa excela in trecut.

Foarte multi dintre cei care au cumparat boxe HomePod de la compania Apple au laudat per total calitatea audio oferita de catre produs, dar se pare ca Apple a reusit sa-l strice. De ce a facut Apple modificari care sa ofere o calitate inferioara pentru clientii care au cumparat HomePod, nu stie nimeni, insa lumea va trebui sa astepte o alta actualizare pentru o revenire la normal.

“… i’m listening to the Migos album and just listened to Kendrick. bass got bottomed out. i’m fucking pissed because it was perfect before. … i’m pretty pissed. seems to me like the vibrations aren’t there. the bass was not muddy at all before; it sounded powerful. now it seems like the highs are being pushed and tinny. i’m pretty pissed. seems to me like the vibrations aren’t there. the bass was not muddy at all before; it sounded powerful. now it seems like the highs are being pushed and tinny.”

Cei care au cumparat deja HomePod raman cu o mare dezamagire deoarece produsul nu mai are calitatea pe care o avea inainte, in timp ce altii il vor ignora pana cand problema va fi rezolvata. Ca sa fiu sincer, va fi interesant de vazut care va fi raspunsul celor de la Apple la aceasta problema si daca vanzarile boxei inteligente vor fi afectate de schimbarea radicala.

 • P.P

  Clasic Apple.
  Iti strica device-ul dupa ce îl cumperi!

 • cristi

  Care sa fie răspunsul …SUPERB!!!!:))))

 • Merlin

  Se poate ajusta acum basul cu o simpla comanda catre Siri, gen turn up the bass. 🤪

 • Merlin

  PiPi, tu ai homepod sau vorbesti din auzite, tipic romaneste?

 • bogdan

  Nu este nici o inrautatire si nici o diminuare a sunetului. Ba chiar sunetul e mult mai bun. Bass-ul a ramas la fel, au inbunatatit mediile. Acum se aude si mai tare si mult mai bn ca inainte. Si am boxa din prima zi de la lansare

 • Lory

  Dar tu ai? Altceva, in afara de pacaniturile din cap?
  Mai lasă ne, mai Gigi-are-tot-știe-tot.

 • Merlin

  Lory draga, unii avem de la inceput, stii cum e, poti vrei si ai, ca la femei! 😂

 • Merlin

  Acustica a fost corectata, cat mai aproape de o experienta audio perfecta. Ba chiar Siri raspunde mai corect la solicitari. Pot schimba culoare la becurile led, de exemplu, sau pot seta un anumit model luminos la Nanoleaf, sau pot programa centrala termica mai exact.

 • Viorel Predatorul

  Să nu vă mai plângeți de update-urile întârziate la Note 8 (că oricum nu vă afectează), și să fiți critici la update-urile “toxice” marca Apple.

 • Merlin

  Ai Homepod sau incerci asa, de amorul artei, ceva dialog in zona asta? 😂

 • Viorel Predatorul

  Nu am Homedop și nici nu mi-aș cumpăra vreodată un asemenea ghem de sfoară. Normal că îmi exprim părerea în funcție de recenziile făcute de alții. Nu trebuie să experimentez personal.
  Nu trebuie să te lași mușcat de crocodil ca să vezi dacă este un animal periculos sau nu, este suficient să știi din experiența neplăcută a altora.

 • Merlin

  Vezi ca unii au crocodili in casa! Pana nu asculti nu avem ce discuta!