HomePod: Prima Actualizare Afecteaza Calitatea Audio

HomePod are prima actualizare lansata ieri de catre compania Apple, insa din pacate pentru clienti, calitatea audio este afectata de schimbarile facute de Apple.

HomePod Actualizare Calitatea Audio

HomePod a avut prima actualizare software lansata ieri de catre compania Apple impreuna cu iOS 11.3, iar imediat dupa instalarea sa, clientii au inceput sa se planga de schimbare. Conform celor care detin boxe inteligente HomePod, calitatea audio a boxelor a fost redusa dupa instalarea actualizarii, desi teoretic n-ar fi trebuit sa se intample asta.

Actualizarea Software lansata pentru HomePod modifica algoritmul special in baza caruia este redata muzica de catre boxa inteligenta, iar clientii nu sunt multumiti de noutate. Conform celor care detin boxe HomePod, actualizarea reduce substantial calitatea bass-ului si a intensitatii sunetelor redate, doua dintre aspectele in care boxa excela in trecut.

Foarte multi dintre cei care au cumparat boxe HomePod de la compania Apple au laudat per total calitatea audio oferita de catre produs, dar se pare ca Apple a reusit sa-l strice. De ce a facut Apple modificari care sa ofere o calitate inferioara pentru clientii care au cumparat HomePod, nu stie nimeni, insa lumea va trebui sa astepte o alta actualizare pentru o revenire la normal.

„… i’m listening to the Migos album and just listened to Kendrick. bass got bottomed out. i’m fucking pissed because it was perfect before. … i’m pretty pissed. seems to me like the vibrations aren’t there. the bass was not muddy at all before; it sounded powerful. now it seems like the highs are being pushed and tinny. i’m pretty pissed. seems to me like the vibrations aren’t there. the bass was not muddy at all before; it sounded powerful. now it seems like the highs are being pushed and tinny.”

Cei care au cumparat deja HomePod raman cu o mare dezamagire deoarece produsul nu mai are calitatea pe care o avea inainte, in timp ce altii il vor ignora pana cand problema va fi rezolvata. Ca sa fiu sincer, va fi interesant de vazut care va fi raspunsul celor de la Apple la aceasta problema si daca vanzarile boxei inteligente vor fi afectate de schimbarea radicala.

Articolul precedentmacOS High Sierra 10.13.4 a fost Lansat de Apple
Articolul următoreMAG: Galaxy S8 cu 1000 LEI REDUCERE in Weekend
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.