Cat vor Costa modelele Ieftine ale HomePod si MacBook Air

Apple va lansa noi modele mai ieftine ale HomePod si MacBook Air, iar astazi aflam cat urmeaza sa coste noile produse dupa ce vor fi lansate pe piata.

15

costa homepod macbook air 2018

Apple pregateste in cursul acestui an lansarea unui model mai ieftin al boxei inteligente HomePod, dar si a unui model mai ieftin al MacBook Air, iar acum aflam si cat ar urma sa coste. Despre o versiune mai ieftina a HomePod am auzit acum cateva saptamani din diverse zvonuri, insa abia ieri au aparut informatii care sa sugereze faptul ca o versiune mai ieftina a MacBook Air va fi lansata.

Astazi avem si unele preturi pentru noile produse, analistii asiatici sustinand ca versiunea mai ieftina a HomePod urmeaza sa coste intre 150 de dolari si 200 de dolari in SUA. Daca acest lucru este adevarat, atunci versiunea mai ieftina a HomePod ar urma sa aiba un pret aproape injumatatit in comparatie cu versiunea standard, iar asta ar putea creste serios vanzarile in 2018.

Se zvoneste ca HomePod nu ar avea vanzari grozave din cauza pretului mare, iar o versiune mai ieftina ar putea atrage mai mult interes din partea celor care nu sunt siguri ca au nevoie de un asemenea produs. Versiunea mai ieftina a HomePod ar urma deasemenea sa fie mai mica decat versiunea standard, iar de aici ar veni si reducerea de pret pentru ea.

” … the low price of the MacBook Air (13-inch) in the second quarter of 2018, one We are predicting that the bottom model will be 899 dollars. … the small size 150 to 200 dollar HomePod etc, and this year’s products are considered low priced routes will be the main product I am trying to be.”

In cazul versiunii mai ieftine a MacBook Air este asteptat un pret maxim de 899 de dolari, deci cu doar 100 de dolari mai mic decat cel al modelelor vandute acum, dar ele ar putea porni de la 799 dolari. Aceste preturi sunt deocamdata doar estimate, compania Apple luand singura deciziile privind preturile stabilite pentru produse, asa ca va fi interesant de vazut ce va fi oferit.