Cat vor Costa modelele Ieftine ale HomePod si MacBook Air

Apple va lansa noi modele mai ieftine ale HomePod si MacBook Air, iar astazi aflam cat urmeaza sa coste noile produse dupa ce vor fi lansate pe piata.

costa homepod macbook air 2018

Apple pregateste in cursul acestui an lansarea unui model mai ieftin al boxei inteligente HomePod, dar si a unui model mai ieftin al MacBook Air, iar acum aflam si cat ar urma sa coste. Despre o versiune mai ieftina a HomePod am auzit acum cateva saptamani din diverse zvonuri, insa abia ieri au aparut informatii care sa sugereze faptul ca o versiune mai ieftina a MacBook Air va fi lansata.

Astazi avem si unele preturi pentru noile produse, analistii asiatici sustinand ca versiunea mai ieftina a HomePod urmeaza sa coste intre 150 de dolari si 200 de dolari in SUA. Daca acest lucru este adevarat, atunci versiunea mai ieftina a HomePod ar urma sa aiba un pret aproape injumatatit in comparatie cu versiunea standard, iar asta ar putea creste serios vanzarile in 2018.

Se zvoneste ca HomePod nu ar avea vanzari grozave din cauza pretului mare, iar o versiune mai ieftina ar putea atrage mai mult interes din partea celor care nu sunt siguri ca au nevoie de un asemenea produs. Versiunea mai ieftina a HomePod ar urma deasemenea sa fie mai mica decat versiunea standard, iar de aici ar veni si reducerea de pret pentru ea.

” … the low price of the MacBook Air (13-inch) in the second quarter of 2018, one We are predicting that the bottom model will be 899 dollars. … the small size 150 to 200 dollar HomePod etc, and this year’s products are considered low priced routes will be the main product I am trying to be.”

In cazul versiunii mai ieftine a MacBook Air este asteptat un pret maxim de 899 de dolari, deci cu doar 100 de dolari mai mic decat cel al modelelor vandute acum, dar ele ar putea porni de la 799 dolari. Aceste preturi sunt deocamdata doar estimate, compania Apple luand singura deciziile privind preturile stabilite pentru produse, asa ca va fi interesant de vazut ce va fi oferit.

15 COMENTARII

  1. Hai ca nu-mi vine sa cred … cum sa scadă prețul pentru ca vânzările nu sunt grozave ?!? … nu este adevărat !!! Apple este cea mai tare !!! Prostii … am nevoie de susținere. Hai Bubico fii alături de mine :)))

  2. … mai ales când pe piața sunt diferiți actori cu produse similare nu poți sa apari tu, Apple, pe piața cu un produs similar și cu preț de 3 ori mai mare.

  3. Și când am zis ca nu o sa aibă vânzări bune din cauza prețului mare cineva de pe site mă contrazicea. Deja lui cook ii trebuie tot mai mulți bani ca sa își întrețină soțul , dar lumea nu e așa proasta sa plătească cât cere ( cu mici excepții ).

  4. Pai ce sa iti spun cand tu nu intelegi un articol cap patrat. Este vorba de un homepod mai mic si nu ca cel actual se va vinde mai ieftin

  5. pai este aberant sa spui ca ceva gratis nu s-ar vinde mai bine
    Dar aici este vorba de un produs nou, mai mic sau nu intelegi asta.Probabil asa ai zis si cu apple watch, iar acum dupa 2-3 ani domina. Si nu uita, ca probabil nu te pricepi, dar homePOD se vinde DOAR in 3 locatii si nu global

  6. Mai “dear” și mai dragă Bubico ești foarte recalcitrant. De ce te agiti ca un Pepsi răsuflat. Răsufla mai bine odată, dar de tot. Normal ca o sa mențină prețul inițial, dar neavând calitate și vânzări au hotărât sa scoată un devine gen Amazon Echo Dot …

  7. … rectific un device gen Amazon Echo Dot sau Google Home. Nu e problema mea de locațiile de vânzare !!! De ce te superi când spun ca prețul e de 3 ori mai mare… ai rămas fără bani. Dragul de tine da’ ce-ai pățit !!! 🙂 Nu astept nici un răspuns înapoi pentru ca nu ma interesează. Hai la revedere …

  8. Gama pentru tineret … suna interesant. Poate mișcarea trebuia făcută de la început, cu mai multe locații pentru vânzări.

  9. … ideea e ca cineva aici este tot timpul contra și de cele mai multe ori se contrazice. Este inutil. Doar de câteva ori am fost in asentimentul lui, recunosc, dar majoritatea dăților bate câmpii cu gratie !!!

  10. Așa cum am mai spus, sunt utilizator de produse Apple, dar nu am creierul inoculat doar intr-un singur sens. Dacă pe un produs oarecare, înlocuiesc emblema originala cu una de la Apple, nu voi considera produsul respectiv foarte bun, catalogând produsul respectiv cu zicala celebra aici: “pai dacă e Apple e bun. Știu ei ce-i mai bine pentru mine” … Domnișoarelor, Doamnelor și Domnilor, Draga audiență și câteodată drag Admin, îmi închei cazul.