iOS 11.3: Schimbarea pentru Sistemul de Incarcare al Bateriei

iOS 11.3 vine cu o schimbare importanta pentru sistemul de incarcare al bateriei, compania Apple implementand-o fara a anunta in prealabil acest lucru.

iOS 11.3 Schimbare Sistem Incarcare Bateriei

iOS 11.3 vine cu o schimbare interesanta pentru sistemul de incarcare al bateriei, compania Apple evitand sa mentioneze prea multe detalii inainte de lansarea actualizarii. iOS 11.3 aduce pentru iPhone un sistem care dezactiveaza limitarea performantelor telefoanelor, insa pentru iPad aduce o schimbare pentru sistemul de incarcare al bateriei.

iOS 11.3 este gandit in acest mod pentru a mentine bateria la capacitate maxima pentru perioade mai lungi de timp, Apple gandind sistemul pentru tabletele care stau mai mereu la incarcat. Vorbim despre tablete iPad folosite pentru prezentare in magazine, sisteme de plata, si alte lucruri similare, iOS 11.3 incarcandu-le mult mai eficient, fara a le afecta la fel de mult bateria.

iOS 11.3 – schimbarea pentru sistemul de incarcare al bateriei

iOS 11.3 are si un indicator modificat pentru incarcarea bateriei, acesta spunandu-le utilizatorilor cand nivelul de curent transmis este cel maxim, sau are o valoare mai mica. Prin iOS 11.3 Apple reduce practic voltajul transmis catre bateria iPad pentru incarcare, astfel ca in cazul incarcarii constante, aceasta nu va fi afectata in cazul folosirii pentru perioade lungi de timp.

“iOS includes a charge management feature to maintain battery health when iPad is connected to power for prolonged periods of time. iOS 11.3 includes a charge management feature to help maintain battery health, which monitors iPad for use in these situations and, as required, reduces the maximum charge level. The battery indicator will display the charge based on the adjusted maximum battery level.”

iOS 11.3 nu aduce aceasta schimbare si pentru telefoanele iPhone, compania Apple avand acum grija doar de tabletele iPad, care au baterii mult mai mare si care se schimba mult mai rar. Avand in vedere motivul din spatele implementarii acestui sistem in iOS 11.3, exista motive putine ca Apple sa ofere schimbarea si pentru iPhone, asa ca nu va asteptati la asta.

17 COMENTARII

  1. Folosesc pe 5s merge super bine 11.3 am deschis absolut toate aplicațiile in fundal apoi am deschis jocul Asphalt.Sunt f impresionat fără pic de lag, țin sa precizez ca e modelul de 16 Gb și mai am liberi 1,5 Gb

  2. Am iPhone 6. La stare sănătate baterie -> capacitate maxima îmi Arată 92%. Adică bateria ar fii buna , dar tot simt puțin lag și ca nu tine bateria …? Ce pot face ?

  3. Îmi spune ca bateria mea poate susține performante de vârf .. dar nu pot activa performanțele de vârf. Am sănătatea bateriei 92%

  4. Pe 7+ am facut update OTA de la 10.3.3 si battery life e varza 🙂 In 3 ore de standby mi-a mancat 10%. Inainte daca scadea 1%. Bateria e ok, 94% health. Inainte cu 10.3.3 tinea si 2 zile de utilizare moderata, acuma probabil daca mai tine 1 zi. Nu imi dau seama care e problema (poate isi face ceva indexari in background), dar nu l-as seta ca un iphone nou ca imi pierd toate conturile de mail (grey de setat iarasi) si toate setarile/aplicatiile. Aveti alte idei?!?