iOS 11.3: Doua Functii MAJORE ce NU au fost Lansate

iOS 11.3 a fost lansat de catre compania Apple in cursul noptii trecute, insa iPhone si iPad nu beneficiaza de doua functii care au fost oferite in versiunile beta.

iOS 11.3 Functii MAJORE NU Lansate

iOS 11.3 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare aducand o gama foarte variata de noutati pe care vi le-am prezentat in totalitate ieri. Printre noutatile pe care iOS 11.3 le aduce pentru utilizatorii iPhone si iPad nu se numara, din pacate, doua functii pe care Apple le-a anuntat inca de anul trecut, dar care se pare ca nu sunt pregatite nici in acest moment.

iOS 11.3 nu aduce functia iMessage in the Cloud si AirPlay 2, desi compania Apple le-a oferit in unele dintre versiunile beta pentru iPhone si iPad, insa le-a scos fara a le mai reintroduce pentru utilizatori. Functia iMessage in the Cloud le permitea utilizatorilor iPhone si iPad sa isi sincronizeze mesajele iMessage in iOS 11.3 cu toate iDevice/Mac-urile prin intermeidul platformei iCloud pe care compania Apple o ofera cu un Apple ID.

iOS 11.3 – doua functii majore ce nu au fost lansate

iOS 11.3 ar fi simplificat foarte mult viata utilizatorilor iPhone si iPad cu aceasta noua functie, insa desigur ca Apple are alte planuri, asa ca ramane de vazut cand va fi iMessage in the Cloud disponibila pentru noi. Pe de alta parte, si AirPlay 2 este o functie foarte utila pentru foarte multa lume, insa compania Apple a decis deasemenea ca ea nu este pregatita deocamdata, desi utilizatorii au folosit-o cu succes in versiunile beta ale iOS 11.3.

iOS 11.3 aduce totusi multe alte schimbari pentru utilizatorii iPhone si iPad, inclusiv pentru iMessage, Apple lansand Business Chat in anumite tari pentru a comunica mai usor cu anumite companii. iOS 11.3 este disponibil in versiune finala in momentul de fata pentru toti utilizatorii iPhone si iPad care au iDevice-uri compatibile, asa ca puteti face instalarea folosind sistemul Software Update, Actualizare Software oricand doriti, motive pentru a evita acest update neexistand in acest moment.