Prima Pagina 5G Retelele 5G si PERICOLUL ASCUNS pentru TOTI Oamenii

Retelele 5G si PERICOLUL ASCUNS pentru TOTI Oamenii

Retelele 5G creeaza un pericol ascuns pentru toti oamenii care vor fi in raza lor de acoperire. masuri importante fiind necesare pentru a ne proteja in viitor.

Retelele 5G PERICOLUL ASCUNS Oamenii

Retelele 5G reprezinta viitorul industriei telefoniei mobile, iar asta pentru ca ele promit sa aduca viteze foarte mari de navigare pe internet si latente mici pentur a controla orice de la distanta, sau a juca jocuri. Retelele 5G promit sa revolutioneze lumea in care traim, insa conform expertilor in tehnologiile GSM, exista un imens pericol ascuns pe care toti oamenii vor trebui sa il suporte pentru ca aceste noi tipuri de retele sa fie create pana in 2020.

Retelele 5G sunt prezentate de catre experti ca fiind un imens pericol din cauza radiatiilor pe care antenele lor urmeaza sa le emita, acestea urmand a fi instalate la distante mult mai mici decat retelele 4G LTE. Conform expertilor in tehnologiile GSM, pentru ca retelele 5G sa ofere viteze foarte bune de internet, antene de dimensiuni relativ mici trebuie instalate la cam 76 de metri una de cealalta, iar asta urmeaza sa creasca densitatea de antene GSM pe intreaga planeta.

Retelele 5G si pericolul ascuns pentru toti oamenii

Retelele 5G ar urma sa aiba nevoie de sute de mii, sau milioane, de antene instalate in SUA, de exemplu, pentru a putea oferi vitezele foarte rapide si latentele foarte mici pe care operatorii de telefonie mobila le promit. Daca densitatea de antene GSM va fi crescuta pentru ca retelele 5G sa fie intr-adevar lansate in diverse tari, atunci vorbim intr-adevar despre un pericol mult mai mare la care toti oamenii sunt expusi din cauza radiatiilor emise de catre antene.

“The wireless industry’s determination to bring about the Internet of Things, despite the massive increase in radiation exposure this would unleash, raises the stakes exponentially. Because 5G radiation can only travel short distances, antennas roughly the size of a pizza box will have to be installed approximately every 250 feet to ensure connectivity. Industry is going to need hundreds of thousands, maybe millions, of new antenna sites in the United States alone. So people will be bathed in a smog of radiation 24/7.”

Retelele 5G sunt necesare pentru evolutia rasei umane, vitezele de internet promise de catre acestea urmand a facilita implementarea de noi tehnologii inovatoare in masini, avioane, trenuri, telefoane, laptop-uri si multe altele. Desi retelele 5G vor aduce beneficii enorme pentru intreaga omenire, pericolul mai mare la care sunt expusi oamenii din cauza radiatiilor emise de o crestere a densitatii antenelor ar putea fi un obstacol major in carea extinderii acestor retele.

 • sultanu’ dragostei

  Le distrugem daca le pun astia

 • Aurelian

  Bine ca trăiesc in Spania, sunt in siguranța, aici abia merge 3G și fibra optica. Când va ajunge 5G aici, probabil eu voi fi mult prea avansat in vârsta încât sa îmi mai pese de aceste radiații.

 • Srb Srb

  Deci este imposibil ca produc radiatii iar Viorel clar este convins ca nu va aparea pe piata asa ceva

 • Srb Srb

  Asa e si prin UK. Ei se protejeaZa

 • Cristi

  Nu mai folosi GSM pt 5G. GSM este standardul pt 2G…

 • Merlin

  Dap!

 • Merlin

  Frumoasa abordare, dupa noi potopul! Ce mai conteaza pentru alte generatii?

 • Aurelian

  Era un fel de ironie fata de serviciile primitive din tarile dezvoltate din vest.

 • Aurelian
 • Paull

  Nu stiu de unde ai luat informatia pentru articol, dar e eronata. In orase se va folosi poate o frecventa mai ridicata. Dar in afara va fi sub ce este azi minim, adica lte 800mhz. Chiar la licitatia ancom se va scoate banda de 700mhz. Adica cu cat mai mica frecventa cu atat mai mare acoperirea. Si inca ceva, pericolul vine de la tipul undelor si nu de la banda in care opereaza. Ps: era bine sa dai sursa;)

 • Paull

  Si mai adaug ceva. Antenele vor emite catre receptor (device-ul) care le foloseste. In plus nu vor emite la intensitate maxima decat la cerere adica cand un dispozitiv este conectat. Prin urmare sunt mai friendly cu mediul fata de cele lte care emit pe toata raza de emisie uniform tot timpul.

 • flo

  sa puna antene din 50 in 50 metri ca nu am unde sa imi usuc chilotii

 • Adi

  @ aurelian : tot in madrid stau si eu si am 50mb up si down, si sunt multumit

 • Sebastian

  Articole să fie, nu contează limba română sau validarea lor.

 • Viorel Predatorul

  Imaginează-ți ce pericol pot aduce încărcătoarele de energie de la distanță. Tu nu înțelegi niste concepte elementare de fizică, așa că nu e de mirare.

 • Srb Srb

  Pai toate pasaricile sunt fricoase ca tine. Iti e frica de pericole si de moarte ca unui iepure
  Si lasa fizica pt ca ai ramas cu ea in urma,oamenii mari inca fac descoperiri. Mai erau unii ce spuneau ca wifi nu va exista niciodata

 • Dan

  Cam mare prețul pentru viteza aia. Off topic: Unity 👍

 • Dan

  Asta cu antene GSM pentru 5G e ca aia cu Golf Polo 🤣

 • Dan

  În mare ai dreptate, dar treaba e în realitate un pic mai complexă. La fel ca setul de specificații WiFi IEEE 802.11, tehnologia actuală 4G (cu toate variantele ei: LTE-Advanced, LTE-Advanced Pro etc.) se bazează pe standardul wireless OFDM (multiplexare cu divizare în frecvență ortogonală), unde datele sunt transportate în stream-uri paralele, de către un număr mare de semnale sub-carrier, dar spectrul de frecvențe suportat e limitat. Ideea din spatele 5G NR e să poată suporta un spectru mult mai mare de frecvențe, de la aprox. 6 GHz până la 100 GHz. Tehnologia 5G NR va folosi în continuare standardul OFDM (pentru a fi backwards compatible pt. device-urile capabile doar LTE), dar va include și un set de protocoale și reguli care să permită noi tipuri de interconectări între device-uri: D2D (device-to-device) și MhM (Multi-hop Mesh). Și evident, se va pune accent nu doar pe eficientizarea vitezei, sau a consumului de energie, dar mai ales a costurilor de producție a echipamentelor. În orice caz, viitorul sună bine 😎

 • Dan

  Corect.

 • Icx Gsx

  Un mit urban dublat de o prostie uriasa!Ce radiatii ?Cum influenteaza ele un organism?Cati mW are o antena la emisie?Cat are un telefon mobil emisia?Emite cumva in raze gama sau x ?Antenele sunt din uraniu ,plutoniu ,cesiu si produc in jur radon?Bai stati unde ati stat si pana acum adica pe jocuri video nu va mai bagati in discutii pe care le-ati ratat la scoala putina pe care o aveti

 • Aurelian

  Da, foarte scump. Unity îl folosesc pentru AR. Am început sa ma joc acum și cu ARKit, este super interesant. Din păcate nu prea am destul timp liber să-i dedic. Acum am terminat un curs de pilot de drone și vreau sa ma axez mai mult pe asta.

 • Aurelian

  Mie mi se pare foarte scump 45€ pentru o așa viteza.

 • Viorel Predatorul

  Nu doar radiațiile X și Gamma sunt periculoase pentru organism. Astea sunt radiații ionizante și aduc mutații genetice ADN-ului, care ulterior duc la cancer.
  Există radiații din spectrul de frecvențe mai joase, care îți fac rău grămadă:
  – Microundele te prăjesc.
  – ultravioletele te prăjesc și pot da cancer

  Nu uita că frecventele GSM și LTE sunt tot microunde. Diferența față de cele din cuptor este dată de lungimea de undă (implicit frecvență) și puterea transmisă.
  Pe de altă parte, mai contează și proximitatea radiației față de organul receptor. Telefonul e ținut lângă creier.

  Una peste alta, dacă puterea transmisă este mare, radiația de lungime micro te distruge.
  Dacă stai în ploaie (radiația GSM), nu pățești mare lucru. Dar dacă plouă cu gheață (radiația LTE)… S-ar putea să te alegi cu răni. Dacă plouă cu pietre (radiația LTE 5G), s-ar putea să mori, și nu e nevoie să fii ciuruit de gloanțe (cum ar fi radiațiile ionizante, X și Gamma).

 • Icx Gsx

  Sa pun punct discutiei.Sunt foarte mici ,reduse ca si putere.Sunt standardizate si aprobate si in SUA si in UE SI inj Japonia etc.De exemplu un bloc din beton emite mai multa radiatie si masurabila si e dovedit stiitific ca e nociva si acumulabila in organism!Folosesti ” sar putea” Au incercat niste escroci procese iar verdictul UNIUNII EUROPENE comisia de specialitate a dat un verdict stiintific exact:nu exista motive si baze reale stiiintiifice legate de emitatoarele pt. telefonie mobila!Si fortezi nota si duci in eroare cu exagerarile legate de microunde!Nu cred ca ai atata cultura sa imi faci mie vreo explicatie legata de un tip de unda electromagnetica sau radiatie de orice tip!Erau nite tampiti pe timpuri care credeau ca tubul cinescop emite raze X si mai ales alea color in spatele ecranului!Cel mai bine aruncati telefonul, stai in padure, nu mai scrie prostii ca te iradiezi de la undele ce circula in orase.Sau sa citez un mare profesor italian de genetica legat de problema falsa si moda cu nevaccinarea copiilor ca da e adevrat ,omul primitiv nu manca alimente modificate genetic ,bea apa curata,nu manca cu E uri dar sperana de viata nu depasea 35 de ani si cncerul si cariile existau si ele !PROSTIA E MARE si nu are lecuire!

 • Viorel Predatorul

  Te-ai aprins degeaba… Nu știu ce cultură ai tu în domeniul ăsta, așa că nu sunt dispus să “îți fac explicație”. În schimb îmi dau seama ce educație precară ai în funcție de greșelile gramaticale pe care le faci în scris.

  Tubul cinescop nu emite radiații X; dacă ar fi așa, televizoarele alea ar face cancer pe bandă rulantă.
  Ceea ce spuneau oamenii este că acele tuburi emit radiație electromagnetică, ceea ce este perfect adevărat, cu toată “cultura” pe care crezi tu că o ai.

  Tubul cinescop funcționează pe principiul tunului de electroni. Electronul este accelerat în tub, și este frânat la viteză zero când lovește ecranul pe care formează punctul de lumină. Energia cinetică se transformă în radiație atunci când electronul este oprit. Este același principiu la aparatele cu imagistică prin radiații X, doar că acolo se folosesc alte particule cu masă mare, și deci cu energie cinetică mai mare.

  Ceea ce am scris eu in răspunsul dat ție a fost o remarcă la prostia pe care ai scrisoare tu, și anume că nu doar radiația X și gamma este periculoasă. Și microunda poate fi nocivă în funcție de energia transportată.

  Și nu uita, că nu există “verdictul UNIUNII EUROPENE”. Uniunea Europeană este o grupare politică, și nu dă verdicte în domeniului tehnologiei. Probabil te-ai referit la verdictul Comisiei Europene, dar iarăși: Comisia nu dă verdicte.

  Cum spuneam, cultura ta tinde către zero, dar ai gura mare și te crezi deștept foc 😂😂

 • Icx Gsx

  Duci discutia in derizoriu ,nu ai argumente stiintifice ,tehnice si o bagi cu “gramatica si cultura pe care cred eu ca o am”!Ai mintea deosebit de odihnita si iar incerci sa explici ceea ce te depaseste in materie de fizica nucleara, medicina nucleara, ,electronica si retele de telecomunicatii!Daca esti asa bun da in judecata tu si autorul articolului producatorii de echipamente pt. telecomunicatii terestre, distribuiitorii de semnal in speta firmele de telecomunicatii mobile si lumineaza-ne si pe noi prostimea si pleava societatii ce suntem ca am invatat degeaba atata materie.Dar eu cred totusi ca distanta dintre neuronii din capul astora ca tine e mai mare raportat la universul cunoscut decat distanta dintre doua stele din galaxia cea mai rarefiata DF2.Poate datorita faptului ca CMB personal (cosmic microwave background)sau daca ma refer la teasta ilustrilor oameni de stiinta ce sunteti (Cap microwave background)este urmarea unui eveniment ce a dus la prajeala creierului si clar nu de la telefonul mobil!Neuronii au fost invinsi de antineuroni!Vidul din cap este asa de mare ca poate fi numit Spatiu ,ultima frontiera !!Spun asta din prostiie desigur si lipsa de cultura precum vezi.Apropo,oamenii chiar au ajuns pe Luna si Pamantul nu este plat!Jur!Si va urez cam tot ce spune Bendeac cand il imita pe Vadim Tudor legat de Pitica…

 • Viorel Predatorul

  Păi se pare că degeaba ai învățat tu materie câtă vreme scrii prostii. Dacă te crezi mare specialist în fizica nucleară, ar trebui să știi ce se întâmplă cu energia unei particule atomice la momentul frânării la viteză zero.

  Ce observ eu este că deși am păstrat un ton civilizat cu tine, ai sărit ca un curcan coleric să mă ataci. Eu nu știu ce cunoștințe ai tu dar le evaluez pe baza prostiilor pe care le scrii.

  Este problema ta dacă scrii cu greșeli gramaticale și dacă nu știi ce e aia Uniune Europeană. Nu este responsabilitatea mea.
  Este problema ta dacă ești de părere că doar radiația X și Gamma este nocivă omului.
  Este problema ta dacă nu știi ce sunt alea microunde
  Mare specialist…

  În ceea ce privește aselenizare omului, iar dai dovadă de prostie (ca să folosesc aceleași ton cu al tău)
  Aselenizare a fost o mare gogoriță, dar pentru ăștia înceți la minte ca tine, este un basm care încă ține.
  Dacă vrei să dezvoltăm subiectul, mi-ar plăcea să îți demonstrez că omul nu a ajuns pe Lună, iar că filmele alea sunt falsuri.

 • Icx Gsx

  Te rog eu mult mai zi-mi si cu Pamantul daca stii cat e de plat.Nu mai pot , rad cu colegii mei de ma dor obrajii!Rad de noi frate Praduiitorule ce prosti suntem ca am crezut in stiinta si argumentatie,dovezi si nu in Sfanta si nesfarsita Prostie o Tu Mare Preot a noii religii care aduci rasul si buna dispozitie Iarta-ne noua erezia!.Deci ”IDIOCRACY” nu este un film este o premonitie!Mooor ,ma dor obrajii…De Elvis si MICHAEL stii ceva noutati?

 • Viorel Predatorul

  Dacă nu accept prostia cu aselenizare omului, nu înseamnă că sunt adeptul prostiei cu pământul plat.
  Nu văd nicio corelație între acceptarea celor două teorii.

  Dacă ești așa de sigur de aselenizare omului, spune-mi și mie de ce nu există crater de impact sub modulul selenar, câtă vreme aselenizare modulului de 18 tone pe Terra (sau 3 tone pe Lună) a fost posibilă cu un motor de rachetă îndreptat care solul nisipos al Lunii?
  Și auzit de principiul acțiunile și reacțiunii?

  Aștept un răspuns și poate gândiți ci toții acolo, tu și colegii tăi care râdeți de vă dor obrajii.

  http://world-wide-worth.blogspot.be/2014/04/the-moon-landings-could-be-hoax.html?m=1

  https://uploads.disquscdn.com/images/d5ba1b82c1bb5be2754671f806af27f7e59186b5af5bfc87cd8b953ecf41180b.jpg

 • Viorel Predatorul

  Mi-ar plăcea să văd ce argumente științifice ai tu împreună cu colegii tăi, care să susțină gogorița cu aselenizarea.

  Ai fost tu acolo și ai văzut că s-a întâmplat cu adevărat?
  Sunt zeci de și sute de dovezi că aselenizarea a first o minciună pentru proști creduli. E problema ta dacă te incluzi în mulțimea lor.

 • Icx Gsx

  Principiul acțiunile și reacțiunii?E ala in care tu spui prostii si noi radem de ne crapa fundul?Nu am auzit de el!Vocile din capul tau ce zic de noi?

 • Viorel Predatorul

  Vouă vă crapă fundul de altceva, nu de râs (că de aia sunteți fani Tim Cuc). Trebuie ca cineva să fie complet retard să râdă cu atâta poftă din așa ceva.

  Lasă-mă să te luminez ce e ăla principiu al acțiunii și reacțiunii:
  daca un corp actioneaza asupra altui corp cu o forta (actiunea), cel de-al doilea corp actioneaza asupra celui dintai cu o alta forta, de aceeasi valoare, pe aceeasi directie, dar de sens opus (reactiunea).

  Fizică de clasa a IX-a, darunter totuși necunoscută unui “specialist” ca tine 😂😂

  Asta înseamnă că pentru aselenizare, modulul selenar acționează cu o forță asupra Lunii iar Luna acționează cu aceeasi forță de sens contrar modulului.
  3 tone susținute cu o forță deasupra nisipului lunar înseamnă că motorul ăla de rachetă ar fi trebuit să facă ditamai craterul acolo, dar din poze vedem că nu există niciun crater.

  Mi-ar plăcea să vii cu argumente dacă te duce capul.

 • Viorel Predatorul

  Păi ce faci măi specialistul lui pește prăjit? Nu ai argumente să susții gogorița cu aselenizarea?
  Așa sunteți toți diletanții, mari în gură, iar cândva sunteți puși să explicați, fie tăceți, fie jigniți.

  Altă dată nu te mai pune în gură cu jigniri la adresa mea, că te fac varză.