Huawei P20 Pro vs iPhone X – Comparatia Camerelor

Huawei P20 Pro si iPhone X au camerele comparate pentru a ni se arata de ce telefonul chinezilor este superior celui lansat de catre Apple in 2017.

Huawei P20 Pro iPhone X Comparatia Camere

Huawei P20 Pro si iPhone X au camerele comparate astazi intr-un clip video care are menirea de a ne arata daca noul telefon al celor de la Huawei are intr-adevar cea mai buna camera pentru telefoane. Huawei P20 Pro are o camera tripla, in timp ce iPhone X are o camera duala, specificatiile camerei din telefonul Huawei fiind superioare, iar acest lucru se cam vede in anumite momente ale testului, desi diferentele nu sunt uriase.

Huawei P20 Pro are o camera frontala care reda culori mult mai naturale decat cea a iPhone X, insa fundalul inregistrarilor este mult mai fad decat in cazul telefonului Apple, deci e bine sas titi asta. Pentru stabilizarea video la filmarile 4K, Huawei P20 Pro nu se descurca absolut deloc bine, iPhone X reusind sa faca stabilizarea mult mai bine decat telefonul chinezilor, desi Huawei reda culorile mult mai bine si face stabilizare mai buna la inregistrarea 1080p.

Huawei P20 Pro vs iPhone X – comparatia camerelor

Huawei P20 Pro face poze mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta, ceva de asteptat, avand in vedere ca expertii plaseaza acest telefon deasupra Samsung Galaxy S9 in ceea ce priveste camera. Ceva nu chiar atat de grozav la Huawei P20 Pro este o suprasaturare a culorilor in anumite poze, ceva ce am vazut si la Huawei Mate 10 Pro, deci vorbim despre ceva standard pentru telefoanele Huawei, pentru a face pozele mai vibrante.

Huawei P20 Pro are raza dinamica diferita in functie de camera care este folosita pentru a face pozele, iar cand vine vorba despre zoom-ul optic, acesta este mult mai bun in comparatie cu cel al iPhone X, iar asta multumita zoom-ului hibrid de 5X. Huawei P20 Pro pare sa faca poze mai bune chiar si cu functia Portret, insa cea mai mare diferenta este in acuratetea culorilor pe care le au pozele in care apar oameni, iPhone X afisand culori foarte departe de cele reale.