Huawei P20 Pro vs Samsung Galaxy S9 Plus – Care e Mai Rapid ?

Huawei P20 Pro si Samsung Galaxy S9 Plus apar intr-un test de performante care ne arata ca decizia de a cumpara telefonul chinezilor trebuie luata cu grija.

Huawei P20 Pro Samsung Galaxy S9 Plus Rapid

Huawei P20 Pro si Samsung Galaxy S9 Plus sunt comparate astazi intr-un test de performante care are menirea de a ne spune care dintre cele doua telefoane este mai rapid in ceea ce priveste performantele. Samsung Galaxy S9 Plus din testul de mai jos are un chip Snapdragon 845 produs de catre Qualcomm, in timp ce Huawei P20 Pro are un chip Kirin 970 lansate in toamna anului 2017 si produs de catre compania Huawei pentru propriile telefoane.

Samsung Galaxy S9 Plus cu al sau chip Qualcomm Snapdragon 845 este mai rapid decat Huawei P20 Pro in acest test, insa nu doar jocurile sunt cele care creeaza dificultati pentru telefonul chienzilor. Atat in deschiderea aplicatiilor standard, cat si in deschiderea jocurilor, Samsung Galaxy S9 Plus se dovedeste a fi mai rapid decat Huawei P20 Pro, iar asta nu e ceva neobisnuit din moment ce Qualcomm face procesoare mai bune decat Huawei

Huawei P20 Pro vs Samsung Galaxy S9 Plus – care e mai rapid ?

Samsung Galaxy S9 Plus este mai scump decat Huawei P20 Pro, dar nu cu mult, asa ca era normal sa fie si mai rapid, mai ales ca are un procesor lansat in 2018, spre deosebire de telefonul Huawei, care are unul vechi de 6 luni. Performantele Huawei P20 Pro sunt mai slabe decat cele ale Samsung Galaxy S9 Plus cu aproximativ 20% si in testele sintetice, semn ca va fi depasit fara probleme si de iPhone X, exceptand multitasking-ul.

Huawei P20 Pro este un telefon cu pretentii, dar are tehnologii vechi implementate de catre Huawei, iar de aici pretul cerut de catre chinezi pare mult prea mare, el fiind depasit de orice telefon cu Qualcomm Snapdragon 845, minim. Huawei P20 Pro a fost lansat impreuna cu Huawei P20, care sufera de aceeasi problema, procesoarele folosite pentru ele fiind mai slabe chiar si decat cele ale iPhone X, un telefon cu un procesor tot din anul 2017.