Samsung Galaxy S9 Arata PROBLEMA Lacomiei Apple cu iPhone X

Samsung Galaxy S9 ne arata cat de mare incepe sa devina problema companiei Apple cu lacomia, iPhone X oferind o experienta trunchiata de utilizare din cauza ei.

Samsung Galaxy S9 PROBLEMA Lacomie Apple iPhone X

Samsung Galaxy S9 este, poate, cel mai bun telefon Android premium in momentul de fata, compania coreeana folosind componente de ultima generatie pentru a oferi o experienta de utilizare foarte buna pentru clienti. iPhone X este cel mai scump telefon al companiei Apple si teoretic ar trebui sa aiba componente de ultima generatie, insa lacomia si disputele au adus de la Apple ceva ce este inferior Samsung Galaxy S9 in ceea ce priveste o functie majora.

Samsung Galaxy S9 a fost testat recent in SUA si s-a dovedit a avea viteze 4G LTE cu mult mai bune decat cele ale iPhone X, diferentele fiind uriase in favoarea telefonului companiei Samsung. Vorbim despre viteze de pana la 537 Mbps obtinute de catre Samsung Galaxy S9 in teste in reteaua AT&T, in timp ce iPhone X a reusit sa obtina doar viteze de pana la 205 Mbps, doar jumatate din eea ce poate face telefonul companiei Samsung.

Samsung Galaxy S9 foloseste modemuri Qualcomm pentru functionalitatea GSM, in timp ce iPhone X foloseste modemuri Intel, inferioare, mai ieftine, dar motivul utilizarii lor este razboiul dintre Apple si Qualcomm. Desi experienta de utilizare a iPhone X este serios afectata de folosirea acestor modemuri Qualcomm, iar vitezele 4G si semnalul sunt mult mai proaste decat in cazul modemurilor Intel, companiei Apple nu-i pasa, iar asa Samsung Galaxy S9 este superior iPhone X.

Samsung Galaxy S9 PROBLEMA Lacomie Apple iPhone X 1

Samsung Galaxy S9 arata problema lacomiei Apple cu iPhone X

Samsung Galaxy S9 nu a obtinut doar viteze maxima de navigare 4G LTE mai mari decat ale iPhone X, ci si viteze medii mult mai mari decat cea maxima obtinuta de catre telefonul companiei Apple. Ca sa fiu complet sincer, diferenta este uriasa intre cele doua modele de telefoane, dar Samsung Galaxy S9 vine dintr-o categorie de telefoane cunoscute pentru performantele GSM foarte bune pe care le ofera pentru clientii din lumea intreaga.

“With iPhones traditionally strong at AT&T, we compared an unlocked (Qualcomm model) iPhone X in the same locations. We got 92Mbps, 93Mbps, 201Mbps, and 173Mbps downloads, respectively. The fastest single result was 205Mbps. That’s all pretty fast, but it’s a fraction of the speed and capacity LAA brings. So as these sites build out, iPhones without LAA may appear to choke up on the network more quickly than LAA-compatible phones.”

Samsung Galaxy S9 PROBLEMA Lacomie Apple iPhone X 2

Samsung Galaxy S9 are semnal si performante GSM mai bune decat iPhone X, insa si predecesorii sai au intrecut telefoanele iPhone in acest segment, iar de cand s-a facut trecerea la modemurile Intel, lucrurile s-au inrautatit. Din pacate Samsung Galaxy S9 doar prezinta intr-un context mai clar diferentele majore care exista intre ceea ce considera Apple ca fiind un telefon premium si ceea ce ofera compania Samsung in acest moment.

Samsung Galaxy S9 este mai ieftin decat iPhone X deoarece Samsung nu este condusa de aceeasi lacomie precum cei din Cupertino, iar acest lucru este vizibil in cam tot ceea ce fac ambele companii. Mi-as dori ca iPhone X sa aiba aceleasi performante GSM ca Samsung Galaxy S9, insa din pacate, compania Apple nu va reveni la utilizarea modemurilor Qualcomm la scara larga, asa ca trebuie sa ne obisnuim cu asta.