iOS 11.3: Noua Functie pe care o Astepti de Ani de Zile!

iOS 11.3 vine cu o noua functie foarte importanta pe care multi clienti ai Apple o asteptau de ani de zile pe iPhone si iPad, ea fiind extrem de utila.

iOS 11.3 Functie Astepti Ani Zile

iOS 11.3 are o noua functie extrem de buna implementata de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, ea fiind implementata in secret de catre cei din Cupertino. Vorbesc despre o functie noua pentru AppStore care le permite utilizatorilor sa-si actualizeze aplicatiile indiferent din ce tara au fost descarcate, procesul fiind mult mai simplu pentru toata lumea in iOS 11.3.

Pana acum Apple ii obliga pe utilizatori sa schimbe tara AppStore-ului pentru a actualiza aplicatii descarcate din alte tari decat cea pe care o folosesc in mod obisnuit, insa iOS 11.3 schimba asta. Incepand cu iOS 11.3 utilizatorii trebuie doar sa apese butonul pentru actualizarea aplicatiilor, iar acestea vor fi descarcate automat in iPhone si iPad, indiferent de tara in care sunt disponibile.

iOS 11.3 – noua functie pe care o astepti de ani de zile

Utilizatorii iPhone si iPad au cerut timp de cativa ani implementarea unei asemenea functii pentru AppStore, insa iata ca abia cu iOS 11.3 este oferita in mod oficial pentru toata lumea. Cei de la Apple nu au facut vreo mentiune cu privire la implementarea acestei functii in iOS 11.3 in lista oficiala de schimbari, asa ca probabil n-au prea vrut sa stie lumea de aceasta schimbare foarte utila.

De ce a durat atat de mult pana cand compania Apple a implementat aceasta schimbare in iOS 11.3 nu stie nimeni, insa in general cei din Cupertino nu se grabesc sa ofere functii bune rapid. In ciuda acestui lucru, iOS 11.3 are descoperita o alta functie foarte utila, iar daca folosesti aplicatii din diverse AppStore-uri, atunci experienta ta va fi mult mai buna.