Telefoanele Android au Decupaj, dar Producatorilor le e Rusine cu ele

Producatorii de telefoane Android au implementat decupaje in cele mai noi si mai scumpe smartphone-uri, insa le este rusine de creatiile lor si compenseaza.

telefoane android decupaj rusine

Unele dintre cele mai importante telefoane Android lansate in prima parte a acestui an au fost lansate cu decupaj in ecran, deoarece a copia iPhone X pare sa fie tema acestui an in lumea smartphone. Desi Huawei, LG, Vivo, OnePlus si altii vor oferi telefoane Android cu decupaj in ecran, marea majoritate dintre ei arata ca le este rusine cu acest element de design.

Probabil ati vazut deja ca pentru multe dintre telefoanele Android cu decupaj in ecran exista si optiuni pentru a afisa interfata astfel incat decupajul sa nu mai devina vizibil in panoul frontal. Producatorii Android s-au gandit ca asa utilizatorilor nu le va mai fi rusine cu taietura stupida din partea superioara a ecranului, desi mai toti o prezinta drept o adevarata realizare.

Telefoanele Android au decupaj, dar producatorilor le e rusine cu ele

iphone x clone penibile

Apple a implementat decupajul in ecranul iPhone X cu mandria cu care a facut si alte schimbari stupide in trecut, evitand sa ofere functii care sa permita ascunderea acestuia in interfata iOS. Producatorii Android nu sunt atat de mandri de realizarea celor de la Apple, asa ca desi au copiat decupajul ecranului si s-au laudat cu faptul ca e mai mic, tot le e rusine cu el.

Ca sa fiu complet sincer, nu prea inteleg de ce au taiat producatorii de telefoane Android ecranele telefoanelor daca tot le e rusine de existenta lor si ofera functii pentru a le ascunde. Nu stiu cati dintre utilizatorii acestor telefoane s-au folosit intr-adevar de aceasta functionalitate, insa este comic sa vezi ca o schimbare atat de mare de design vine cu o functie care permite ascunderea ei.