Acest Concept ne Arata un posibil iPhone Curbat

Astazi avem un prim concept care ne prezinta cum ar putea arata un iPhone curbat, compania Apple avand in dezvoltare asemenea modele de telefoane in 2018.

iPhone flexibil concept 2018

Apple are in dezvoltare un iPhone curbat in momentul de fata, compania americana discutand cu unii parteneri despre cumpararea de componente pentru un asemenea produs. Vorbim despre un iPhone care are ecranul curbat in interior, nu in exterior, sau spre margini, conceptul de mai jos prezentand o idee diferita, dar pe care Apple o exploreaza, probabil.

In conceptul de mai jos vedem un iPhone curbat care are forma unei banane, la fel ca alte telefoane lansatein trecut, insa mare diferenta este ca el are o clapita care ascunde o parte din ecran. Nu vorbim despre o tastatura fizica ascunsa in clapita acestui concept, ci despre o portiune din ecran care pare sa fie utilizata doar pentru a afisa tastatura virtuala.

Acest model de iPhone cu ecran curbat este gandit pentru carora le era dor sa aiba mereu o tastatura disponibila pentru a scrie, insa in realitate utilitatea este redusa in comparatie cu ceea ce ofera Apple acum. Voi ce parere aveti despre acest concept al unui iPhone cu ecran curbat ?

iPhone flexibil concept