SUTE de Oameni au Asteptat Deschiderea celui mai Nou Apple Store

Cel mai nou Apple Store al companiei Apple a fost deschis cu sute de oameni prezenti la coada pentru a participa la evenimentul pregatit de catre Apple.

Apple Store sute oameni deschidere

Apple face spectacol indiferent unde merge, iar deschiderea noului Apple Store din Shinjuku a fost o noua demonstratie a dragostei pe care fanii din Japonia i-o poarta companiei. In clipul video de mai jos veti vedea o parte dintre cei aproximativ 500 de oameni care s-au adunat in fata noului Apple Store din Shinjuku pentru a participa la deschiderea oficiala.

Conform celor prezenti acolo, minim 200 de persoane au fost prezente cu trei ore inainte ca noul Apple Store sa fie deschis intr-una dintre cele mai populare zone de shopping din Tokio. Pana la ora deschiderii numarul a crescut la minim 500, unii estimand ca de fapt cifra s-ar apropia de 1000 de persoane, insa realitatea o stiu, probabil, doar cei de la Apple.

Totusi, numarul mare de persoane care este prezenta la deschiderea unui simplu Apple Store demonstreaza din nou popularitatea foarte mare de care se bucura americanii. Apple le-a oerit vizitatorilor tricouri personalizate si badge-uri speciale pentru a celebra cultura japoneza, asa ca lumea care a asteptat nu a facut-o degeaba.

Apple are obiceiul de a promova intens lansarile magazinelor sale, iar daca va uitati la imaginile de mai jos veti intelege de ce face asta si de ce alte brand-uri nu au succes la fel de mare.

12 COMENTARII

 1. Așa e la magazinele de produse premium: nu așteaptă niciun aurolac să primească o cafea cu un biscuite.
  Ai văzut tu cozi la Mercedes?

 2. wtf…dragule..la mercedes mergi doar sa dai comanda…nu prea cumperi masina atunci…lasa pe cei ce isi iau masini noi sa comenteze, tu cu sh sau fara ramai pe bara

 3. Pai tocmai ca saraci sunt aia care au stat la deschidere, sa primeasca si ei un tricou si un badge moca. Cati din cei 500+ au cumparat ceva de la Apple? Asta de ce nu se spune?

 4. Cozi de genul ăsta erau pe vremea împușcatului, la pâine, ouă, și în general la produse de bază.
  Este trist că oamenii stau la cozi când se deschide un magazin. Este și mai trist că alții ca tine îi înțeleg.

 5. Eu ii inteleg pt ca sunt din astia ca tine ce nu isi permit si stau la coada sa primeasca cadou /discount..dar nah probabil esti gelos ca nu e pe langa tine magazinul
  Serios pt tine e trist ca oameni simpli au si ei o bucurie..clasic om de nimic,sau om precum baba aia de vrea ce ii place ei sa iti placa si tie

 6. Paște fericit, Srb Srb! Pentru liniștea ta, renunță la discursul toxic pe care îl ai și fii mai bun.

  Paște fericit tuturor!