iOS 12: Conceptul care Arata cele mai BUNE Schimbari pe iPhone si iPad

iOS 12 apare astazi intr-un nou concept care arata cele mai bune si mai reale schimbari pe care compania Apple le poate face pentru telefoanele iPhone si tabletele iPad.

ios 12 concept schimbari bune iphone ipad

iOS 12 este prezentat astazi intr-un nou concept extrem de interesant, care prezinta cele mai bune schimbari de pana in prezent pentru telefoanele iPhone si tabletele iPad. Vorbim despre un concept pentru iOS 12 care sugereaza ideea implementarii unui Always On Display pentru iPhone, care ar afisa permanent in Lockscreen informatii, chiar si complicatii de pe Apple Watch.

iOS 12 are prezentat in acest cocnept si un nou dark mode pentru utilizatori, compania Apple evitand pana acum sa ofere o asemenea functionalitate, dar ar trebui sa o faca. O noua aplicatie Reminders ne este demonstrata in acest concept al iOS 12, impreuna cu alte schimbari interesante pentru interfata, totul fiind gandit intr-un mod foarte interesant.

iOS 12: Conceptul care arata cele mai bune schimbari pe iPhone si iPad

iOS 12 are prezentata si ofunctie pentru setarea de wallpaper-uri dinamice, ceva ce lumea vrea de mult, dar cand va afla cam cata baterie consuma, probabil nu va mai dori sa o foloseasca. Din punctul meu de vedere, acest nou concept pentru iOS 12 ne arata totusi foarte multe schimbari gandite foarte aproape de ceea ce poate oferi in mod real Apple pentru iPhone si iPad.

iOS 12 va fi prezentat de catre compania Apple pe 4 iunie in cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2018, atunci urmand a fi lansata si prima versiune beta a sistemului de operare. Acestea fiind spuse, voi ce parere aveti despre acest concept al iOS 12 ?

6 COMENTARII