iOS 11: Vestea PROASTA pentru iPhone si iPad Inainte de Paste

iOS 11 are parte de o veste foarte proasta inainte de Paste pentru utilizatorii iPhone si iPad din intreaga lume, Apple luand decizia noaptea trecuta.

iOS 11 Vestea PROASTA iPhone iPad Paste

iOS 11 este in centrul atentiei in ajunul Pastelui, deoarece Apple s-a gandit sa aduca o veste proasta pentru utilizatorii iPhone si iPad din intreaga lume noaptea trecuta. Mai exact, incepand de noaptea trecuta, iOS 11.2.6 nu mai poate fi instalat pe iPhone si iPad de catre utilizatorii din intreaga lume, astfel ca acum doar iOS 11.3 poate fi instalat de catre toata lumea.

iOS 11.2.6 a fost permis pentru instalare de catre compania Apple timp de doar o saptamana si jumatate dupa ce a fost lansat iOS 11.3, cea mai mica perioada de pana acum. De ce a decis Apple sa blocheze posibilitatea de a mai instala iOS 11.2.6 pentru iPhone si iPad nu stie nimeni, dar probabil totul are legatura cu imbunatatirea securitatii iDevice-urilor.

iOS 11.2.6 nu mai poate fi instalat pe iPhone si iPad

iOS 11.2.6 nu are deocamdata o solutie de jailbreak disponibila pentru iPhone si iPad, insa compania Apple a blocat in iOS 11.3 o multitudine de vulnerabilitati foarte periculoase. Unele dintre ele puteau fi transformate in solutii de jailbreak pentru iOS 11.2.6, dar toti cei care au parasit aceasta versiune a sistemului de operare nu mai au vreo optiune de a reveni la ea acum.

iOS 11.3 este singura versiune a iOS la care utilizatorii mai pot face instalarea prin intermediul iTunes, iar iOS 11.2.6 a devenit istorie, asa ca daca inca il aveti, mai pastrati-l. Nu e sigur ca o solutie de jailbreak pentru iOS 11.2.6 va fi lansata de catre vreun hacker, insa exista sanse foarte mari ca acest lucru sa se intample, deci asteptarea va merita.

5 COMENTARII

  1. “ Nu e sigur ca o solutie de jailbreak pentru iOS 11.2.6 va fi lansata de catre compania Apple” de cand face Apple Jailbreak ? :))

  2. Mda.. din pacate nu se mai poate folosi nici futurerestore pentru upgrade/downgrade la 11.1.2 pentru ca SEP-ul de la 11.3 nu este compatibil.. eu am ratat ocazia la câteva ore. Ghinion iliescu

  3. M-am speriat când am citit titlul,am crezut ca cine știe ce nenorocire s-a produs. Nu văd care este vestea proasta,ma doare la banana de downgrade,zaone fără titluri alarmiste pe viitor dacă se poate. ?

  4. M-am săturat să mai Aștept JB

    Totul au fost “minciuni” in legătură cu JB
    “O să apară doar când Apple o să vrea”

    Am iOS 11.4.. NU mai vreau JB .