Facebook: VEZI LIVE Declaratiile Presedintelui Mark Zuckerberg in Congresul SUA

Mark Zuckerberg, presedintele companiei Facebook, depune marturie in fata membrilor Congresului SUA in aceste momente si poti vedea LIVE discutiile.

Facebook LIVE Declaratii Mark Zuckerberg Congresul SUA

Mark Zuckerberg, presedintele companiei Facebook, face in aceste momente declaratii in fata congresului SUA cu privire la scandalul Cambridge Analytica si accesarea neautorizata a datelor utilizatorilor. Acesta face o gama diversificata de dezvaluiri cu privire la ceea ce s-a intamplat cu datele Facebook in aceasta situatie, dar dezvaluie si schimbari pentru viitor.

Presedintele Facebook este deasemenea intrebat de catre membri ai Congresului SUA cu privire la problemele retelei de socializare, dar si la altele ale celorlalte platforme ale sale. Ca sa fiu complet sincer, veti vedea foarte multe intrebari pertinente care il pun de multe ori in dificultate pe Mark Zuckerberg si dezvaluie cat de putine stie uneori despre ceea ce face Facebook.

Ieri Zuckerberg a fost chestionat de catre senatorii americani timp de 5 ore, iar acum abia a trecut o ora din marturiile depuse in fata membrilor congresului, deci presedintele Facebook mai are foarte multe de spus.