Google: Schimbare MAJORA pentru GMail Anuntata

Google confirma o schimbare majora penru GMail, compania americana intentionand sa le ofere utilizatorilor noi motive de a folosi mai des platforma.

Google Schimbare GMail Anuntata

Google pregateste o schimbare foarte importanta pentru GMail in perioada urmatoare, compania americana confirmandu-si planurile prin intermediul unui reprezentant care se ocupa cu raspunsuri pentru intrebarile administratorilor G Suite. Google urmeaza sa faca schimbari majore pentru desgign-ul interfetei web a GMail in perioada urmatoare, iar asta va aduce nu doar o schimbare grafia, ci si o serie de functii noi pentru utilizatorii serviciului.

Google sustine ca va oferi un design simplu si “curat” pentru GMail in interfata web a utilizatorilor, functiile Smart Reply si Snooze pentru email-uri urmand a veni si cu suport offline pentru platforma. Google nu a dezvaluit in avans ce fel de schimbari va face pentru interfata GMail, insa e destul de clar ca nu vorbim despre ceva foarte simplu si usor de trecut cu vederea, compania americana dorind sa imbunatateasca serios experienta de folosire.

Google anunta o schimbare majora de design pentru GMail

Google Schimbare GMail Anuntata 1

Google a actualizat cu nu foarte mult timp in urma interfata Google Calendar, asa ca acum continua cu GMail, iconite moderne, noi culori si un design mai simplu fiind oferit pentru acel serviciu de catre americani. Google a pastrat in platforma GMail un design vechi de cativa ani de zile, iar asta in ciuda faptului ca pentru aplicatiile mobile a facut diverse schimbari de design de-a lungul timpului, iar acum a venit timpul si pentru noutati in interfata web.

Google ar epregatite toate noutatile pe care le-a gandit pentru design-ul GMail, insa acum testeaza si diversele extensii care sunt disponibile pentru Chrome si interactioneaza cu platforma pentru email. Daca toate testele vor decurge cu succes si pentru extensiile platformei GMail, atunci noul design pentru versiunea web ar trebui sa fie disponibil in doar cateva saptamani pentru toata lumea, el urmand a fi activat automat fara ca utilizatorii sa trebuiasca sa faca modificari.

9 COMENTARII

  1. Deci să înțeleg că te plângi de aplicații și safari pe iPhone X comparativ cu s9 care zboară prin ele(înafara de safari)???

  2. Eu am S9 plus și nu prea simt diferența in rau fata de iphone 8 plus care l-am folosit pana acum. Acum cu ios 11.3 a devenit și iphone mai fara lag insa gândește-te ca au trecut 6 luni de la lansare, galaxy s9 plus are o luna. Dacă te referi strict la galaxy s9 normal (4gb) este altceva. In general sunt foarte mofturos când vine vb de lag insa pe s9 + nu-l simt.
    Anul trecut după 2 săptămâni deja începeam să fiu dezamăgit de S8 însă anul acesta parca îmi place din ce în ce mai tare. Este diferența foarte mare de performanțe între ele.