Gmail – Functia Importanta care te Protejeaza

1

Gmail este unul dintre cele mai mari servicii de email de pe planeta, iar pentru iPhone si iPad compania Google, ea care il detine, are o aplicatie speciala ce ofera acces la el. Aplicatia Gmail pentru iPhone si iPad a fost actualizata noaptea trecuta, iar acum le ofera utilizatorilor un nivel superior de securitate, anuntandu-i in legatura cu email-urile care ar putea fi de fapt tentative de phishing indreptate impotriva lor.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Gmail are aceasta protectie pentru Android inca de acum cateva luni, insa iata ca este in sfarsit oferita si pentru utilizatorii iPhone, aceasta activandu-se daca primim email-uri suspicioase. Aplicatia Gmail pentru iPhone si iPad are doua niveluri de protectie pentru utilizatori, fiecare dintre ele oferind moduri diverse de avertizare pentru email-urile de tip phishing primite de la persoane cunoscute, sau necunoscute.

Gmail – noua functie importanta care te protejeaza de atacurile de tip phishing

Gmail Functia Importanta Protejeaza

Gmail are doua mesaje diferite pentru cele doua niveluri de protectie, iar mai jos puteti vedea care sunt acestea, website-urile necunoscute fiind marcate imediat ca fiind potential periculoase. Gmail ne permite sa marcam si website-urile care au fost detectate in mod gresit ca fiind periculoase, asa ca putem ajuta Gmail sa faca o lista mai exacta cu website-urile care sunt, sau nu, periculoase pentru noi.

Gmail are aceasta masura de protectie implementata pentru ca exista foarte multe atacuri de tip phishing facute zilnic. Unul dintre ele a dus acum 3 ani la furtul unui numar foarte mare de poze ale unor vedete Hollywood direct din iCloud, asa ca Gmail are tot interesul sa ofere protectie de acest gen, pentru ca si utilizatorii serviciilor sale sunt atacti in mod constant prin aceste atacuri.

„The site you are trying to visit has been identified as forgery, intended to trick you into disclosing financial, personal, or other sensitive information. This link leads to an untrusted site. Are you sure you want to proceed?”