iOS 12: 6 Concepte Grozave pentru iPhone (VIDEO)

iOS 12 este prezentat in 6 noi concepte grozave pentru telefoanele iPhone, compania Apple urmand a lansa actualizarea pentru clienti in toamna acestui an.

iOS 12 6 concepte grozave

iOS 12 se apropie cu pasi repezi de lansare, compania Apple urmand a lansa prima versiune beta in data de 4 iunie, atunci urmand a avea loc si un eveniment pentru deschiderea WWDC 2018. Apple va prezenta atunci iOS 12 pentru prima oara imprena cu macOS 10.14, watchOS 5 si tvOS 12, toate noutatile sistemelor de operare urmand a fi anuntate.

iOS 12 este cel mai important sistem de operare dintre toate, iar astazi avem ocazia de a vedea 6 concepte gozave care ne arata schimbari utile ce-ar putea fi facuta de catre Apple. Vorbim despre concepte care arata ideile graficienilor privind noutatile pe care le-am putea vedea in iOS 12 pentru telefoanele iPhone, unele dintre ele fiind cu adevarat interesante.

iOS 12 este anuntata ca o actualizare concentrata pe rezolvarea problemelor telefoanelor iPhone si ale tabletelor iPad, functiile majore urmand a fi disponibile in numar foarte mic. iOS 12 va fi testat timp de 3 luni de catre Apple si vom afla toate noutatile sale inainte ca versiunea finala sa fie lansata, asa ca sunt curios sa aflu pana atunci ce parere aveti despre aceste concepte.

5 COMENTARII

  1. O sa ne capatam cu niste noi animoji si ceva ici pe colo. De cand are Android-ul asa ceva… Apple da doar cu portia. Ceva in genul cantina saracilor.