Apple a scos in Secret din Vanzare un Model al iPhone

Apple a decis sa scoata in secret din vanzare un model al iPhone lansat acum mai bine de un an de zile, el disparand din toate Apple Store-urile.

Apple scos Secret Vanzare Model iPhone

Apple a lansat saptamana aceasta noi modele ale iPhone 8 de culoare rosie, insa in secret a decis deasemenea sa scoata din vanzare un alt model al iPhone lansat acum 1 an de zile. Mai exact, in martie 2017 compania Apple lansa o versiune rosie a iPhone 7, tot in categoria (PRODUCT)RED, iar ea a disparit din magazinele Apple chiar zilele trecute.

Apple nu a oferit vreo informatie cu privire la aceasta schimbare si sunt sigur ca multa lume si-ar fi dorit sa aiba in continuare optiunea de a cumpara un iPhone 7 rosu. Stim cu totii ca putine persoane sunt interesate de iPhone 8 din cauza faptului ca vine cu putine schimbari in comparatie cu iPhone 7, iar decizia nu e chiar atat de grozava.

In Romania inca mai puteti cumpara iPhone 7 si iPhone 7 Plus de culoare rosie din aceasta pagina si daca va gandeati sa o faceti, insa asteptati o reducere de preturi, va recomand sa va grabiti. Apple a scos toate modelele rosii ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus din magazinele sale saptamana aceasta, iar de la parteneri ele vor disparea curand.

Odata disparut din Apple Store, acest model al seriei iPhone 7 nu va mai reveni vreodata, asa ca daca va gandeati sa il cumparati de oriunde, va recomand sa o faceti cat mai puteti.