Prima Pagina iPhone Apple a scos in Secret din Vanzare un Model al iPhone

Apple a scos in Secret din Vanzare un Model al iPhone

Apple a decis sa scoata in secret din vanzare un model al iPhone lansat acum mai bine de un an de zile, el disparand din toate Apple Store-urile.

5

Apple scos Secret Vanzare Model iPhone

Apple a lansat saptamana aceasta noi modele ale iPhone 8 de culoare rosie, insa in secret a decis deasemenea sa scoata din vanzare un alt model al iPhone lansat acum 1 an de zile. Mai exact, in martie 2017 compania Apple lansa o versiune rosie a iPhone 7, tot in categoria (PRODUCT)RED, iar ea a disparit din magazinele Apple chiar zilele trecute.

Apple nu a oferit vreo informatie cu privire la aceasta schimbare si sunt sigur ca multa lume si-ar fi dorit sa aiba in continuare optiunea de a cumpara un iPhone 7 rosu. Stim cu totii ca putine persoane sunt interesate de iPhone 8 din cauza faptului ca vine cu putine schimbari in comparatie cu iPhone 7, iar decizia nu e chiar atat de grozava.

In Romania inca mai puteti cumpara iPhone 7 si iPhone 7 Plus de culoare rosie din aceasta pagina si daca va gandeati sa o faceti, insa asteptati o reducere de preturi, va recomand sa va grabiti. Apple a scos toate modelele rosii ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus din magazinele sale saptamana aceasta, iar de la parteneri ele vor disparea curand.

Odata disparut din Apple Store, acest model al seriei iPhone 7 nu va mai reveni vreodata, asa ca daca va gandeati sa il cumparati de oriunde, va recomand sa o faceti cat mai puteti.

Articolul anteriorFace ID si Touch ID ar putea face Internetul mai Usor de Folosit
Urmatorul articolFacebook: SECRETUL pe care Compania NU vrea sa il Stii
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.