Prima Pagina HomePod Apple va Lansa o Versiune mai Ieftina a HomePod

Apple va Lansa o Versiune mai Ieftina a HomePod

Apple pregateste lansarea unei versiuni mai ieftine a HomePod pentru clientii din lumea intreaga, ea avand rolul de a creste vanzarile seriei.

Apple Lansa Versiune Ieftina HomePod

Apple pregateste lansarea unei noi versiuni mai ieftine a HomePod in a doua parte a acestui an intr-o tentativa de a avea oarecare succes pe piata boxelor inteligente. Astazi au aparut o varietate de informatii cu privire la problemele cu vanzarile pe care HomePod le are in momentul de fata, compania Apple parand sa fi gasit si solutia, un model mai ieftin.

Conform partenerilor Apple, productia HomePod a scazut de la 500.000 de unitati pe luna la doar 200.000 de unitati pe luna, insa compania Apple ar vinde doar 10 unitati pe zi, cel putin in SUA. Avand in vedere ca vanzarile HomePod sunt atat de mici, cei de la Apple vor sa lanseze un mode mai ieftin care sa genereze mai multe vanzari, chiar daca va avea mai putine functii.

HomePod costa 350 e dolari si este foarte scumpa in comparatie cu produsele din aceeasi categorie, iar clientii stiu asta, asa ca nu cheltuie sume uriase pe ceva ce nu merita banii. Siri este deasemenea o mare problema pentru HomePod, asistentul personal oferind o experienta de utilizare proasta, iar lumea evita boxa inteligenta si din cauza neajunsurilor acestui software.

“Apple began to cut orders in March, and its monthly shipment forecast for the second quarter dropped from 500,000 units to 200,000 units. Apple also plans to launch a revised version of HomePod, or even a cheap version of HomePod.”

O versiune ieftina a HomePod va veni cel mai probabil si fara o serie de functii importante pe care actuala versiune le are, iar asta pentru ca asa functioneaza compania Apple. Cei din Cupertino nu vor lansa o boxa HomePod cu functiile actuale, dar un pret de vanzare mai mic, asa ca va fi interesant de vazut ce anume va fi eliminat din produs pentru a il face mult mai ieftin.

 • P.P

  Al 2-lea an consecutiv când scot o versiine ieftina la Ipad, anul asta vor venii cu Iphone 9 versiine mai low budget, iar acum vom avea si boxa mai ieftina.
  Se simte cumva o disperare in Apple?

 • Srb Srb

  Nope. Nu uita versiunea low iphone tot va fi mai scumpa fata de iphone 6/6s/7

 • P.P

  Ce legatura are i6,6s,7???
  Ipad low budget
  Iphone low budget
  Homepod low budget
  Nu cumva erau niste zvonuri si de un Mac low budget?

 • alex

  Se simte criza in vanzari!sa vedeti in anii următori cu cat vor scădea vânzările daca mențin tot aceleasi prețuri mai ales la iphone!

 • alex

  Se pare ca lumea nu mai e chiar atat de proasta încât sa puna botu la iphonurile lor cu acelasi design 4 ani la rand cu funcții pompoase doar pt marketing…

 • Srb Srb

  tu nu intelegi ce face apple aici….scumpeste iphone la 1000$ ca acum pt tine sa zicem, un iphone de 700$ e low budget….
  asa a facut si cu ipad…si cu mac etc
  homepod low budget stai calm….e mai ieftin dar sigur se va auzi mai slab ca homepod de acum….deci totul scade in mod egal

 • Srb Srb

  nu e vorba de bani…sunt multi ce nu se uita la 1000$…este vorba ca nu mai ai ce face la telefon atat de revolutionar si lumea s-a plictisit

 • Srb Srb

  nu e vorba de bani…sunt multi ce nu se uita la 1000$…este vorba ca nu mai ai ce face la telefon atat de revolutionar si lumea s-a plictisit

 • iAdi

  plătești boxa, si stii tu ca ai una la ei, la ce sa ti o mai trimită , si asa e moca, in curand o sa faca acatiste Apple, te pomenește la conferința

 • Bogdanel

  Si cine ar mai cumpara boxa dacă este mai slabă în toate privințele decat actuala?

 • edi

  Și restul unde e ? De ce nu ai pus că se vând maxim 10pe zi ? 😅😅

 • Srb Srb

  Cei ce nu cor sa dea 350$

 • V.P

  Normal !!

 • V.P

  Mai putine functii ?? Eu cred ca vor lansa ceva infrior cu mai putine difuzoare ca functiile nu costa asa mult .

 • Viorel Predatorul

  Oricât de mulți bani ar avea cineva, de ce să dea 1000 euro pe produsul A care este mai slab calitativ decât oricare alte produse concurente care costă chiar mai puțin de 1000 euro?

  Tu nu înțelegi că nu e vorba de bani ci de raportul preț/calitate.

 • Viorel Predatorul

  Uite așa scade calitatea produselor Apple. Nu am auzit ca Rolls Royce să opteze pentru butoane de plastic în locul ălora de crom și nici să scoată tehnologii doar ca să vândă Rolls-ul la 80.000 euro.

 • Srb Srb

  mai slab calitativ…ba baiatule…lasa-ne cu mizeria aia de samsung