Apple va Lansa o Versiune mai Ieftina a HomePod

Apple pregateste lansarea unei versiuni mai ieftine a HomePod pentru clientii din lumea intreaga, ea avand rolul de a creste vanzarile seriei.

Apple Lansa Versiune Ieftina HomePod

Apple pregateste lansarea unei noi versiuni mai ieftine a HomePod in a doua parte a acestui an intr-o tentativa de a avea oarecare succes pe piata boxelor inteligente. Astazi au aparut o varietate de informatii cu privire la problemele cu vanzarile pe care HomePod le are in momentul de fata, compania Apple parand sa fi gasit si solutia, un model mai ieftin.

Conform partenerilor Apple, productia HomePod a scazut de la 500.000 de unitati pe luna la doar 200.000 de unitati pe luna, insa compania Apple ar vinde doar 10 unitati pe zi, cel putin in SUA. Avand in vedere ca vanzarile HomePod sunt atat de mici, cei de la Apple vor sa lanseze un mode mai ieftin care sa genereze mai multe vanzari, chiar daca va avea mai putine functii.

HomePod costa 350 e dolari si este foarte scumpa in comparatie cu produsele din aceeasi categorie, iar clientii stiu asta, asa ca nu cheltuie sume uriase pe ceva ce nu merita banii. Siri este deasemenea o mare problema pentru HomePod, asistentul personal oferind o experienta de utilizare proasta, iar lumea evita boxa inteligenta si din cauza neajunsurilor acestui software.

“Apple began to cut orders in March, and its monthly shipment forecast for the second quarter dropped from 500,000 units to 200,000 units. Apple also plans to launch a revised version of HomePod, or even a cheap version of HomePod.”

O versiune ieftina a HomePod va veni cel mai probabil si fara o serie de functii importante pe care actuala versiune le are, iar asta pentru ca asa functioneaza compania Apple. Cei din Cupertino nu vor lansa o boxa HomePod cu functiile actuale, dar un pret de vanzare mai mic, asa ca va fi interesant de vazut ce anume va fi eliminat din produs pentru a il face mult mai ieftin.