Prima Pagina iOS 12 iOS 12 Concept Prezinta Multe Functii Dorite pentru iPhone

iOS 12 Concept Prezinta Multe Functii Dorite pentru iPhone

iOS 12 Concept Functii Dorite iPhone

iOS 12 apare astazi intr-un nou concept care incearca sa ne arate cateva functii extrem de utile care ar face folosirea telefoanelor iPhone mult mai buna pentru toata lumea. iOS 12 este prezentat in primul rand cu o functie care permite gruparea notificarilor in Notifications Center, ceva ce Apple tot refuza sa ne ofere, desi multa lume cere asta de ani de zile.

iOS 12 are deasemenea prezentate noi functii pentru camera care permit ajustarea setarilor pentru inregistrarea pozelor, luminozitatea, deschiderea, viteza shutter-uluis i multe altele putand fi integrate. In aceeasi masura, acest concept pentru iOS 12 prezinta si o metoda de a vedea doua apicatii in acelasi ecran, plus posibilitatea de a ajusta dimensiunile aplicatiilor.

iOS 12 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple la inceputul lunii iunie, insa e greu de spus cate dintre aceste functii ar putea fi implementate de catre cei din Cupertino.

  • serban07

    Cum să nu ai în 2018 pe iOS 11 fucția “pause rec” în cameră să poți pune pauză la filmare? Nu, nu, tre să faci 10 filmulețe de 2 minute pe care să le prelucrezi mai târziu cu iMovie sau cu vreo aplicație pro de 350$

  • serban07

    Sau tre să instalezi vreo mizerie de aplicație (tot contracost) ca să ai această funcție în loc să fie disponibilă în iOS de la prima versiune