GMail: Asa Arata noul Design pregatit de Google

GMail are noul design dezvaluit astazi inainte ca Google sa lanseze in mod oficial schimbarile pe care le-a pregatit pentru utilizatorii din lumea intreaga.

GMail Arata noul Design Google

GMail va avea un nou design implementat de catre compania Google, iar ieri v-am spus pentru prima oara despre intentia companiei americane de a aduce un nou look pentru interfata serviciului folosit de sute de milioane de oameni. La mai putin de o zi dupa ce am aflat despre intentia Google cu privire la GMail, iata ca avem si primele imagini care ne arata ce fel de schimbare urmeaz sa fie oferita pentru acest serviciul de email al americanilor.

GMail design nou Google

GMail este una dintre cele mai mari platforme pentru email de pe planeta, iar schimbarea pentru interfata este facuta doar in cazul website-ului si asta la foarte multi ani de la cea mai recenta modificare de acest gen. Puteti vedea in imaginile de mai jos ca noua interfata web pentru GMail aduce un design mai modern, mai “curat”, si mai usor de folosit, cateva functii noi fiind deasemenea implementate, ele fiind oferite in trecut cu aplicatia Inbox.

GMail design nou Google 1

GMail – asa arata noul design pregatit de Google

GMail are incepand de astazi functia smart replies, pe care aplicatiile pentru terminale mobile o au de ceva vreme, ea permitand raspunderea rapida la email-uri atunci cand ne grabim sa trimitem cuiva un mesaj. GMail are deasemenea implementata o functie snooze, care permite stergerea temporara a mesajelor din inbox, foarte multi utilizatori apreciind existenta acestor functii pentru aplicatiile mobile, integrarea in versiunea web fiind o miscare foarte buna.

GMail design nou Google 2

GMail are implementata deasemenea o bara laterala, unde pot fi afisate informatii din Google Calendar, o aplicatie pentru scrierea de notite, sau daca doriti puteti scrie cel putin doua mesaje in acelasi timp. GMail vine cu trei noi teme pentru utilizatorii platformei, fiecare dintre ele utila pentru anumite tipuri de utilizari, asa ca ramane de vazut cand anume va fi disponibil totul, lansarea fiind programata pentru saptamanile urmatoare in lumea intreaga.

GMail design nou Google 3

GMail design nou Google 4

GMail design nou Google 5

GMail design nou Google 6

GMail design nou Google 7