Prima Pagina Huawei Huawei Incepe RAZBOIUL cu Samsung pentru un Telefon

Huawei Incepe RAZBOIUL cu Samsung pentru un Telefon

Huawei a inceput razboiul cu cei de la Samsung pentru un nou tip de telefon mobil, ambele companii dorind sa-l aduca pe piata in cursul acestui an.

Huawei RAZBOIUL Samsung Telefon

Huawei este hotarata sa “faca ceva in viata” si sa aduca prima pe piata un telefon cum nu mai este altul, iar asta pentru ca pana acum a reusit doar sa copieze cu succes foarte multe alte companii. Intr-o tentativa de a demonstra ca este capabila sa faca si altceva decat sa copieze ideile altora, Huawei este ferm hotarata sa aduca pe piata un telefon pliabil pana la finalul anului 2018.

Samsung are un obiectiv similar, insa cei de la Huawei sunt hotarati sa aduca acest produs pe piata pana in luna noiembrie, un obiectiv extrem de indraznet, dar cine stie daca va putea fi realizat, sau nu. Huawei a incheiat deja acorduri de confidentialitate cu viitorii furnizori de componente pentru noul sau telefon pliabil, cei de la LG urmand a-i furniza ecrane OLED pentru acest produs.

Huawei intentioneaza sa dezvolte un telefon al carui ecran se pliazai spre interior, astfel ca ambele parti ale ecranului se acopera unele pe altele, ideea fiind diferita fata de cea a companiei Samsung. Huawei nu vrea sa lanseze efectiv telefonul in luna noiembrie, ci doar sa il anunte pentru a demonstra ca are tehnologia capabila de a produce asemenea telefoane, dar nu neaparat la scara industriala.

“China Huawei is developing a foldable smartphone targeting November. The goal is to unveil the phone before Samsung Electronics and win the title of ‘World’s First’.¬†Huawei has recently signed a confidentiality agreement (NDA) with domestic and foreign parts and materials companies that have the technology related to Foldable.”

Huawei nu are deocamdata un plan clar cu privire la inceperea vanzarii pentru acest nou telefon pliabil, iar daca in noiembrie doar il va prezenta, atunci vor trece multe luni pana cand el va putea fi cumparat. Huawei a mai facut asa si cu tehnologia similara 3D Touch, demonstrand-o inaintea Apple, insa lansand efectiv telefoane comerciale la doua luni dupa cei de la Apple, deci exclusivitatea a fost inexistenta.

 • George89

  In acest moment un telefon pliabil este un vis f frumos , pt ca :
  1. E f greu sa faci un soft care sa functioneze pe un ecran pliabil
  2. F greu e sa faci display ul suficient de elastic ca sa nu arate la indoire precum cartonul si nu ca un cauciuc elastic

 • ibadea

  Cel mai probabil vor fi 2 telefoane foarte subtiri unite, fara margini la interior, unul din ele cu ecran pe ambele parti pentru a putea fi folosit si inchis. Indoirea completa va duce la ruperea ecranul in scurt timp. A doua varianta ar fi un telefon gen bratara cu limita de indoire, deschis va fi arcuit, gen LG flex, iar inchis va fi ca o bratara, ceea ce va schimba total piata de wareables, de la ceasuri la bratari fitnes

 • George89

  Un smartphone flexibil va fi o revolutie , daca Samsung a realizat acest smartphone flexibil in proportie de 80 % atunci 20 % raman problemele serioase ….10 % softul si 10 % indoitul

 • Srb Srb

  softu s-a vazut ca se poate deja…
  problema este si va ramane cu “fiabilitatea”
  daca dupa 1000 de plieri deja da semne de uzura atunci mai bine nu il scot

 • Srb Srb

  din pacate, pana se rezolva problema fiabilitatii a unui astfel de smartphone, deja va fi depasit si lumea va trece la ochelarii AR sau cine stie ce altceva

 • adridedu

  Superb