Huawei P20 Pro e MULT mai GREU de Reparat decat iPhone X

Huawei P20 Pro este mult mai greu de reparat decat iPhone X, prima dezasamblare aratandu-ne care sunt problemele cele mai mari cu inlocuirea componentelor.

Huawei P20 Pro MULT GREU Reparat iPhone X

Huawei P20 Pro a fost prezentat recent de catre compania Huawei, iar o prima dezasamblare ne arata ca telefonul chinezilor se dovedeste a fi mai greu de reparat decat telefoanele iPhone X ale companiei Apple. Cei de la iFixIt au dezasamblat Huawei P20 Pro pentru a vedea ce se ascunde in interiorul sau, iar ceea ce au descoperit confirma faptul ca marii producatori nu vor ca oamenii sa se complice cu repararea telefoanelor lor.

Huawei P20 Pro a obtinut nota 4 din 10 in ceea ce priveste usurinta cu care poate fi reparat, iar asta in conditiile in care iPhone X a primit nota 6 din partea celor de la iFixIt, o diferenta considerabila intre telefoane. Apple cere foarte multi bani pentru a repara telefoanele iPhone X care au ecrane, sau carcase, crapate, iar pentru Huawei P20 Pro poate fi asteptat ceva similar, avand in vedere dificultatea privind reparatia problemelor.

Huawei P20 Pro este mult mai greu de reparat decat iPhone X

Huawei P20 Pro genereaza dificultati in ceea ce priveste inlocuirea bateriei integrate de catre Huawei, aceasta procedura fiind posibila, insa cu destul efort si timp pierdut din partea celor care fac procedura. Conform celor de la iFixIt, in cazul Huawei P20 Pro exista probleme si din cauza faptului ca si carcasa este produsa acum din sticla, iar cei care incearca sa desfaca telefoanele vor trebui sa aiba grija extrem de mare sa nu sparga aceste componente.

“Replacing the battery is possible but at the expense of some time and effort. Double the risk for breakage with glass front and back. Replacing the screen requires going through at least two layers of adhesive and some disassembly.”

Huawei P20 Pro genereaza probleme foarte mari pentru inlocuirea ecranelor, iar asta deoarece pentru a face aceasta procedura este necesara trecerea prin doua straturi de adeziv si dezasamblarea altor componente. Huawei P20 Pro se dovedeste a fi mai complex decat iPhone X in ceea ce priveste usurinta cu care poate fi reparat, iar aceasta este o surpriza, mai ales ca producatorii de telefoane Android cauta in mod normal sa vanda telefoane care se repara usor.

1 COMENTARIU