Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Ecran si Baterie mai MARI

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu ecran si baterie mai mari, schimbarea fiind una substantiala in comparatie cu modelul de anul trecut.

Samsung Galaxy Note 9 Ecran Baterie MARI

Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat in vara acestui an de catre compania Samsung pe pietele globale, iar conform unor noi informatii despre telefon, acesta urmeaza sa vina cu doua noutati foarte interesante. Prima dintre ele are legatura cu ecranul, conform datelor de astazi acesta urmand a avea o diagonala de 6.4 inch, in comparatie cu cea de 6.3 inch a modelului anterior, deci Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa afiseze mai multe informatii pe ecran.

Samsung Galaxy Note 9 cu un ecran care are diagonala de 6.4 inch ar trebui sa fie deasemenea mai mare decat modelul lansat in cursul anului trecut, insa e greu de spus ce fel de diferenta va exista. Renuntarea la marginea inferioara a panoului frontal al Samsung Galaxy Note 9 si implementarea unui decupaj ar putea permite cresterea ecranului cu 0.1 inch fara a creste dimensiunile carcasei, dar dupa atatea ironii cu decupajele, nu cred ca Samsung va adopta unul.

Samsung Galaxy Note 9 va avea ecran si baterie mai mari

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza deasemenea sa aiba o baterie cu capacitate de 3850 sau 4000 mAh, o crestere substantiala fata de cea de 3500 mAh, pe care o are modelul lansat in cursul anului trecut. Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa fie mai gros, sau mai lat pentru a permite includerea unei baterii de capacitate mai mare, deci o crestere a dimensiunilor sale ar fi compensata nu doar de unde ecran mai mare, ci si de o baterie mai mare.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza deasemenea sa aiba integrat un cititor de amprente sub ecran, ceva ce foarte multa lume asteapta de mai bine de un an de zile, insa se pare ca tehnologia este abia acum pregatita. Samsung Galaxy Note 9 este hotarata sa ofere aceasta schimbare pentru telefoanele sale si cred ca foarte multi clienti vor fi dornici sa se bucure de posibilitatea de a face deblocarea mult mai rapida, printr-o simpla scanare a degetului.

26 COMENTARII

  1. 6.4 inch pot fi obitnuti din dimensiunile actuale ale lui Note 8. inclusiv bateria mai mare fara a mari grosimea produsului, eliminand amprenta din spate si incluzand-o in display, repsectiv umpic rearanjat componentele, in cel mai raucaz pana in 0.5 m mai grosime mai mare nu e sesizabil

  2. Deja note 7 are grosime 8.6mm inca 0.5 l-ar duce la 9.1mm
    Samsung revine la clapete in felul asta
    Note 2 a mai avut asemenea grosime iar alaturi de peste 200 grame va deveni un no-buy pt toti

  3. Cum era cand va dadeati in stamba cand Apple nu avea phablet uri ,sau mai bn zis cand erau zvonuri ale ip de 6.4 inch ????
    Spre deosebire de Apple , Samsung stie sa construiasca un telefon cum tr …ip 6 -8 extrem de prost construite

  4. Copiere e doar în mintea ta. Apple a copiat modelul phablet, că dacă rămânea la “acest ecran are o diagonală de bun simț”… vai de steaua luni de aifon.

  5. Samsung o face când crede că este potrivit să o facă, nu când vrea Apple.
    Tu nu suporți ideea că Apple aleargă gâfâind după Samsung, copy-cat, Xerox, etc

  6. COPIAZA CA UN XEROX shhhh
    Daca maine vine Apple cu un smartVECEU…hop si samsung…
    Samsung ca si LG fac de toate, tot ce fac altii fac si ei

  7. Imi pare rau dar este foarte prost informat. Bateriile Samsung nu mai explodează. Ei vor sa pastreze niște dimensiuni cât de cât normale. Daca cresc capacitatea bateriei trebuie sa mareasca toata carcasa. Nu cred ca ai avea unde sa bagi 3500 in aproape în același corp al S8+ daca ai si un stilus.

  8. Miloghen, vb frumos ca ti taie ratia de 2 aifonuri vechi pe an, stapanul tau, incorectul zaoan. Vb frumos cu userii cu creier, ca poate inveti ceva de la ei si iti iei un job de om normal si nu ramai sluga la asta pe viata. Poti castiga bani adevarati in realitate. Zaoan asta te fraiereste cu cate 1…2 aifoane …modele mai vechi si folosite…. pe an, iar tu cazi in letargie si incepi sa te visezi patron cu mertane si bani multi. Stai parcat, ca faci buba si nu mai corespunzi la marele gabor…