Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Ecran si Baterie mai MARI

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu ecran si baterie mai mari, schimbarea fiind una substantiala in comparatie cu modelul de anul trecut.

26

Samsung Galaxy Note 9 Ecran Baterie MARI

Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat in vara acestui an de catre compania Samsung pe pietele globale, iar conform unor noi informatii despre telefon, acesta urmeaza sa vina cu doua noutati foarte interesante. Prima dintre ele are legatura cu ecranul, conform datelor de astazi acesta urmand a avea o diagonala de 6.4 inch, in comparatie cu cea de 6.3 inch a modelului anterior, deci Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa afiseze mai multe informatii pe ecran.

Samsung Galaxy Note 9 cu un ecran care are diagonala de 6.4 inch ar trebui sa fie deasemenea mai mare decat modelul lansat in cursul anului trecut, insa e greu de spus ce fel de diferenta va exista. Renuntarea la marginea inferioara a panoului frontal al Samsung Galaxy Note 9 si implementarea unui decupaj ar putea permite cresterea ecranului cu 0.1 inch fara a creste dimensiunile carcasei, dar dupa atatea ironii cu decupajele, nu cred ca Samsung va adopta unul.

Samsung Galaxy Note 9 va avea ecran si baterie mai mari

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza deasemenea sa aiba o baterie cu capacitate de 3850 sau 4000 mAh, o crestere substantiala fata de cea de 3500 mAh, pe care o are modelul lansat in cursul anului trecut. Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa fie mai gros, sau mai lat pentru a permite includerea unei baterii de capacitate mai mare, deci o crestere a dimensiunilor sale ar fi compensata nu doar de unde ecran mai mare, ci si de o baterie mai mare.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza deasemenea sa aiba integrat un cititor de amprente sub ecran, ceva ce foarte multa lume asteapta de mai bine de un an de zile, insa se pare ca tehnologia este abia acum pregatita. Samsung Galaxy Note 9 este hotarata sa ofere aceasta schimbare pentru telefoanele sale si cred ca foarte multi clienti vor fi dornici sa se bucure de posibilitatea de a face deblocarea mult mai rapida, printr-o simpla scanare a degetului.