iPhone X: Cea mai REALA Clona de pana acum

iPhone X a fost clonat de catre o companie chinezeasca si cea mai reala clona de pana in prezent a fost pusa in vanzare, ea reproducand foarte bine telefonul.

iPhone X reala clona

iPhone X a fost clonat in diverse tipuri si forme chiar din momentul in care a fost lansat pe piata, insa majoritatea telefoanelor aparute atunci nu aratau chiar identic cu telefonul Apple. Ei bine asta s-a schimbat, deoarece compania Goophone a reusit sa produca o clona extrem de apropiata de telefonul iPhone X pe care compania Apple il vinde pe piata.

Puteti vedea in clipul video de mai jos noua clona a celor de la Goophone, ea costand doar 130 de dolari, adica de 8 ori mai putin decat un iPhone X vandut de catre compania Apple. Goophone a reprodus nu doar design-ul iPhone X in clona sa, ci a incercat sa copieze cat se poate de bine si interfata sistemului de operare iOS 11, totul aratand aproape la fel ca la Apple.

Nici cutia clonei iPhone X nu a scapat de o cosmetizare in raport cu ceea ce era oferit in trecut, ea fiind foarte similara cu ceea ce ofera compania Apple pentru telefoanele sale. Partea interesanta este ca pana si culoarea alba a carcasei clonei este foarte apropiata de cea a iPhone X, insa la o comparatie a telefoanelor exista multe diferente de design care o dau de gol.