Apple vs Facebook: In care are Lumea Incredere mai Mare ?

Apple Facebook Lumea Incredere Mare

Facebook este serios afectata in urma scandalului Cambridge Analytica, iar dezvaluirile zilnice privind tipurile de date accesate de catre compania terta intensifica nemultumirile oamenilor. Facebook a pierdut increderea unui numar foarte mare dintre utilizatorii sai, compania americana ajungand in topul companiilor carora oamenii nu le-ar oferi datele imortante.

Intr-un studiu recent realizat in SUA, compania Facebook este cotata cu o incredere ce este de aproape 30 de ori mai mica decat cea pe care o primeste Apple de la clienti. In comparatie cu Google increderea este de 10 ori mai mica, pana si UBER bucurandu-se de mai multa incredere din partea oamenilor decat compania Facebook, cel putin in momentul de fata.

Chiar daca UBER este una dintre companiile care a monitorizat clientii chiar si cand aplicatia lor era inchisa, iar Google stie totul despre oricine, tot Facebook este cea care pierde increderea oamenilor. Facebook este intr-o situatie atat de rea in momentul de fata, incat e greu de spus cand va mai reusi compania sa atraga incredere din partea utilizatorilor.

facebook incredere apple companii

Ca sa fiu complet sincer, avand in vedere tipurile de date pe care Facebook le-a tot partajat cu diverse companii, poate ca e normal ca oamenii sa nu mai aiba incredere in companie.