iPhone X Auriu apare in Primele Imagini OFICIALE

iPhone X de culoare aurie apare in primele imagini oficiale, autoritatile americane dezvaluind in premiera cum arata telefonului pe care Apple inca nu l-a lansat.

iPhone X Auriu Imagini OFICIALE

iPhone X auriu apare in primele imagini, aparent, oficiale, ele fiind publicate de catre FCC, autoritatea americana care certifica toate terminalele mobile care sunt vandute in SUA. In imaginile de mai jos puteti vedea un iPhone X de culoare aurie, dispozitivul fiind pozat in septembrie, inainte ca Apple sa lanseze efectiv pe piata noul telefon, insa pe internet imaginile au aparut la inceputul acestei luni.

iPhone X este prezentat intr-o culoare aurie foarte similara cu cea pe care Apple o ofera pentru carcasa seriei iPhone 8, diferentele dintre ele fiind minime, asa cum este si normal. Marginile carcasei acestui model al iPhone X au o culoare aurie mai intensa decat carcasa in sine, insa vorbim doar despre un prototip, aparitia imaginilor direct de la FCC fiind ceva ce nimeni nu credea posibil vreodata.

iPhone X auriu apare in primele imagini OFICIALE

iPhone X auriu imagini 1

iPhone X a fost zvonit ca urmand a fi lansat intr-o culoare aurie chiar si inainte ca Apple sa prezinte in mod oficial noul telefon, zvonurile continuand si anul acesta, inainte ca versiunea rosie a iPhone 8 sa fie lansata. Ciudat pentru aceste poze este faptul ca ar exista adnotari care sugereaza faptul ca acest model al iPhone X ar avea un ecran LCD in locul celui OLED, dar aceasta este, probabil, o greseala.

iPhone X auriu imagini 2

Aceasta este prima oara cand un nou model al iPhone este dezvaluit chiar de catre cei de la FCC in imagini atat de clare, iar daca ele sunt adevarate, atunci Apple va fi extrem de suparata. Avand in vedere ca Apple nu a lansat acest model auriu al iPhone X pana acum, e greu de spus cand va decid sa o faca, insa probabil nu il vom mai vedea pana la aparitia iPhone 11, in toamna acestui an.

iPhone X auriu imagini 3