iPhone X si Moda de a-l Transforma in iPhone 2G

iPhone X Moda Transforma iPhone 2G

iPhone X a fost lansat in 2017 de catre compania Apple ca un model aniversar menit sa celebreze 10 ani de existenta ai seriei iPhone, el fiind complet diferit fata de primul model. In ciuda acestui lucru, foarte multa lume doreste sa transforme actualul iPhone X in iPhone 2G, asa ca pe piata au aparut foarte multe folii si carcase care faciliteaza aceasta experienta.

In clipul video de mai jos puteti vedea varietatea de accesorii care sunt disponibile in momentul de fata si permit transformarea unui iPhone X intr-un iPhone 2G. Vorbim doar despre o cosmetizare, deoarece doar carcasa iPhone X poate fi modificata pentru a arata oarecum cu cea a iPhone 2G, incluzand aici si zgarieturile ce apar in timpul folosirii obisnuite.

Ideea de a transforma un iPhone X intr-un iPhone 2G nu este chiar atat de rea, insa ascunde carcasa frumoasa de sticla pe care compania Apple a creat-o pentru telefoanele sale. In ciuda acestui lucru, foarte multi nostalgici vor fi fericiti sa aiba design-ul vechiului iPhone 2G si functiile noi ale iPhone X, schimbarea fiind una interesanta.

1 COMENTARIU