iPhone X Auriu ar putea Arata atat de Frumos

iPhone x rosu auriu feat

iPhone X a fost zvonit pentru lansare intr-o culoare aurie si nu doar anul trecut, ci inclusiv anul acesta, insa compania Apple inca nu a gasit “timp” pentru a oferi un asemenea produs. Nimeni nu stie daca un iPhone X de culoare aurie va fi vreodata lansat de catre compania Apple pe pietele globale, insa un nou concept ne prezinta cum ar putea arata el.

iPhone X apare in imaginile de mai jos in versiuni de culoare aurie si rosie, ambele fiind dorite de catre fanii companiei Apple, insa sansele de a fi lansate raman foarte mici. Apple a lansat o carcasa rosie pentru iPhone X cand a adus pe piata versiunea rosie a iPhone 8, asa ca ne putem gandi ca o noua culoare pentru seria iPhone X nu este ceva ce americanii vor.

In ciuda acestui lucru, sunt curios sa aflu ce parere aveti voi despre posibila lansare a unui iPhone X de culoare aurie.

iPhone x rosu auriu

6 COMENTARII

  1. Pozele sunt facute profi (cu s9 cred)si tot ieftin arata iphonu…parca ii vad piesele din bucati cumparate ca la targ si montate prin china la o fabrica de gaini..

  2. Ce comentarii proaste ai @stilumeu, arată ieftin :))) pt cultura ta generală sa știi ca orice iphone e mult mult mai bn lucrat exterior și interior mai ales fata de orice Samsung ,și știu ce spun.’, repar toată ziua