Apple e Complet Depasita de Cererile de Inlocuire a Bateriilor iPhone

Apple este depasita de numarul foarte mare de cereri pentru inlocuirea bateriilor iPhone, asa ca a luat o masura fara precedent pentru a rezolva problemele.

Apple Depasita Cereri Inlocuire Bateriilor iPhone

Apple este complet depasita de numarul foarte mare de clienti care vin in Apple Store-uri si cer inlocuirea bateriilor iPhone pentru ca performantele telefoanelor sa revina la normal. Situatia este atat de serioasa incat compania Apple s-a vazut nevoita sa contracteze angajati ai altor companii pentru a putea satisface toate cererile clientilor nemultumiti de performantele iPhone.

Utilizatorii iPhone au inceput sa asalteze Apple Store-urile cu cereri de inlocuiri ale bateriilor vechi dupa ce Apple a redus pretul procedurii de la 80 de dolari la 30 de dolari. Numarul de persoane care au inceput sa ceara aceasta inlocuire a crescut atat de mult incat timpul de asteptare pentru procedura a crescut la cateva luni, iar lansarea iOS 11.3 nu a mai oprit lucrurile, asa ca Apple apeleaza la ajutor extern.

Apple e complet depasita de cererile de inlocuire a bateriilor iPhone

Apple trebuie sa ii pregateasca intai pe cei care sunt adusi din exterior pentru a inlocui bateriile iPhone in Apple Store, deci procesul nu este unul chiar atat de simplu. Apple a chemat inclusiv angajati cu jumatate de norma, sau cei care lucreaza in mod normal pentru AppleCare, nsa intr-un final a fost obligata sa apeleze si la oameni din exterior, dar lucrurile sunt departe de a reveni la normal.

“Apple Stores have been inundated with customers in search of replacement iPhone batteries since the end of last year. Apple Store employees have shared that the company is hiring external contractors to assist the store teams. These contractors still undergo training from Apple before working on iPhone battery replacements alongside part-time and full-time Apple Store staff.”

Folosirea de oameni din exterior este o premiera pentru compania Apple, totul din cauza minciunilor pe care le-a “servit” clientilor care nu stiau de ce telefoanele lor functioneaza atat de prost. Deocamdata scandalul acesta s-a mai domolit, insa Apple a fost data in judecata de catre foarte multi clienti nemultumiti, asa ca efectele sale nu vor disparea prea curand.